Bishop
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.07.2007
- Poena
- 350
OFFTOPIC
Svidja mi se tvoj potpis,ali fali ti ispred "Number 3"
Nije to do drajvera i narodne verzije, već je Heroes V v1.0 bio jako bagovit. Pre ekspanzije su došla četiri peča koja su igru dobro ispeglala, samo što si ih ti propustio
Naravoučenije, kad se igraš na PC-ju, moraš da pratiš izlazak pečeva.
Ja imam problem sa Hammers Of Fate...ili kako se neko nasalio na celestialheaven-u Farmers Of Hate...
Igra mi ide sasvim normalno,ali Hammers of Fate ne moze ni da pokrene,prijavljuje da ne vidi oreginalni DVD,e sad na tom disku na kome se nalaze Hammers of Fate ne postoji nikakav crack ili patch. Jednostavno nece da ih pokrene.
Moj burazer je imao slican problem i nesto je cackao i oni su proradili,ali se on ne seca sta je tacno uradio.Nije skinuo nikakav crack.
Da li neko moze da mi pomogne:wave:
Hoću ja!!!
Moraš da imaš crack na disku. Ako ga nemaš onda to nije "naša" (narodna) verzija.
Nemoj da se ljutiš što mnogi izbegavaju odgovor, ali ovaj forum ne dozvoljava podsticanje i upražnjavanje pir@t€rij€.
Pozdrav. :wave:
Pa napravi gaLjudi kako se ubacuje mapa u H V? Nigde nema direktorijuma "maps"???
Znam da je zabranjeno na ovom forumu ali...
Dajte link ka krekovanom patchu 2.1 ili pomozite da Heroje igram online....
Probao sam druze, ali pri startovanju igre prijavljuje da mi treba verzija 2.1 koju nemam. Koju ti verziju imas i da li si igrao online?
Pozdrav
Da li neko zna ....
E to sam hteo baš da kažem. Mnogo su ugušili sa tastaturom. Nema wait, nema split...sve mora preko tastaure. Ja koji sam navikao na trojku to mi jako smeta. I još nešto, el zna neko koja je skraćenica (ako je i ima) za "šator". Znate ono kada hoćete da "odmarate" heroja.
Pozdrav. :wave:
Ovo Bracina sestra ili je Braco napravio novi nalog :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari