Šta je novo?

Heroes Of Might & Magic V

Nije to do drajvera i narodne verzije, već je Heroes V v1.0 bio jako bagovit. Pre ekspanzije su došla četiri peča koja su igru dobro ispeglala, samo što si ih ti propustio :)
Naravoučenije, kad se igraš na PC-ju, moraš da pratiš izlazak pečeva.

Ma znam, ali sam u to vreme bio na dial-upu, pa mi je i 54MB bilo mnogo. Inače ovaj "Hamer..." je koja verzija? 1.05 ili???
Pozdrav.:wave:

Mislim da Hammer ima odvojenu numeraciju (v2.0+), s obzirom da se instalira u svoj folder i pokreće preko svog EXE-a. Znači, ako staviš ekspanziju, trebalo bi da primeniš i patch za original (v1.50) i patch za ekspanziju (v2.01).

Poslednja izmena:
Ej sada sam probao ovaj 1.05 patch, čini mi se US verzija. Non stop mi izbacuje ovu poruku: "Heroes of Might and Magic v is not installed. Patch cannot be applied."
Kako da znam koju ja verziju igre imam (mislim na US, Asutralia i sl.).
Pozdrav. :wave:

Moja je australijska i imao sam problema da nadjem odgovarajuci patch, sve dok nisam iskoristio "check for updates" opciju (mislim cak da je na sajtu pisalo da za AUS verziju nema patch, ali ga je ipak nekako instalirao)

Ja imam problem sa Hammers Of Fate...ili kako se neko nasalio na celestialheaven-u Farmers Of Hate...:D

Igra mi ide sasvim normalno,ali Hammers of Fate ne moze ni da pokrene,prijavljuje da ne vidi oreginalni DVD,e sad na tom disku na kome se nalaze Hammers of Fate ne postoji nikakav crack ili patch. Jednostavno nece da ih pokrene.
Moj burazer je imao slican problem i nesto je cackao i oni su proradili,ali se on ne seca sta je tacno uradio.Nije skinuo nikakav crack.
Da li neko moze da mi pomogne:wave:

Niko nece da mi pomogne?!:S:

Hoću ja!!! :D
Moraš da imaš crack na disku. Ako ga nemaš onda to nije "naša" (narodna) verzija. ;)
Nemoj da se ljutiš što mnogi izbegavaju odgovor, ali ovaj forum ne dozvoljava podsticanje i upražnjavanje pir@t€rij€.
edit:
voodoo hvala za odgovor. Yebiga, ja već skinuo i 1.05US i 2.01US :D:D:D
Ajmo Jovo nanovo.
PS. Da li prvo instal peč patch pa tek onda krek ili je sve jedno?

Poslednja izmena:
Ljudi kako se ubacuje mapa u H V? Nigde nema direktorijuma "maps"??? I gde se chuvaju save fajlovi???

:d

Hoću ja!!! :D
Moraš da imaš crack na disku. Ako ga nemaš onda to nije "naša" (narodna) verzija. ;)
Nemoj da se ljutiš što mnogi izbegavaju odgovor, ali ovaj forum ne dozvoljava podsticanje i upražnjavanje pir@t€rij€.

Naravno da se ne ljutim,ali moj Buraz je uspeo da ih pokrene bez "narodnjaka":D

Samo da javim da su i meni proradili ovi herojčići... nisam stigao ranije, stalno u nekoj gužvi, pa čak sam i HoMM5 testirao samo 15 min (duže nego prilikom onih blokiranja, nadam se da je sad sve OK)... Dakle, skinuo sam na faksu nove nvidia drajvere 162.xx, skinuh avgustovski directX9.0c, a skinuh sa ubi-jevog sajta i 1.5 patch. Instalirah DX, drajvere, onda krenuh sa ponovnom instalacijom igre. Potom patch - e tu nije moglo. Traži mi 1.41 verziju da instaliram pre ove, a ja naravno nisam skidao sve patch-eve redom... Šta je tu je, probah bez patch-a... Prekopirah još jedan bitan fajl :) et voila! Radi...
Hvala svima na savetima, pre svih niple-u i voodoo-u! :wave:

Znam da je zabranjeno na ovom forumu ali...
Dajte link ka krekovanom patchu 2.1 ili pomozite da Heroje igram online....

Probao sam druze, ali pri startovanju igre prijavljuje da mi treba verzija 2.1 koju nemam. Koju ti verziju imas i da li si igrao online?
Pozdrav

Probao sam druze, ali pri startovanju igre prijavljuje da mi treba verzija 2.1 koju nemam. Koju ti verziju imas i da li si igrao online?
Pozdrav

poslao sam ti na pm gde da nadjes to sto trazis ;)
kad igras preko hamachija, igras kao da si u lokalnoj mrezi, znaci ne preko ubi.com-a
igrao sam online na toheroes dao sam ti link i tamo imas detaljno uputstvo sta i kako da igras

Poslednja izmena:
Podela vojske

Da li neko zna kako da podelim vojsku? Heroj ima 10 strelaca hocu 5 da dam drugom heroju kako to da izvedem??? :whip:

Podela vojske

Da li neko zna kako da podelim vojsku? Heroj ima 10 strelaca hocu 5 da dam drugom heroju kako to da izvedem??? :zgran:

E to sam hteo baš da kažem. Mnogo su ugušili sa tastaturom. Nema wait, nema split...sve mora preko tastaure. Ja koji sam navikao na trojku to mi jako smeta. I još nešto, el zna neko koja je skraćenica (ako je i ima) za "šator". Znate ono kada hoćete da "odmarate" heroja. :D

E to sam hteo baš da kažem. Mnogo su ugušili sa tastaturom. Nema wait, nema split...sve mora preko tastaure. Ja koji sam navikao na trojku to mi jako smeta. I još nešto, el zna neko koja je skraćenica (ako je i ima) za "šator". Znate ono kada hoćete da "odmarate" heroja. :D

Nisam siguran da postoji shortcut, ali u opcijama mozes da iskljucis smaranje (podsecanje da je nekom heroju ostalo jos koraka). Licno ponekad zaboravim na nekog heroja (citaj: posle par sati cimanja) tako da mi ostaje upaljena ova opcija.

dobar dan. prvi put sam ovdje. molim za pomoć. imam homm 5 crackovane i nakon sam instalirala hof isto crackovane. počela me zezati igrica pa sam skinula patch version 2.1 za hof, ali mi ne želi instalirati. da li trebam taj crack fix? gdje da to nadjem. kako da instaliuram taj patch? hvala:)

Ovo Bracina sestra ili je Braco napravio novi nalog :d

Moze li mi neko dati spisak svih peceva za Heroje 5 i koji je obavezan red instalisanja? Naravno, i link ka stranici sa besplatnim pecevima bi bio sjajan.

I jos nesto: Kako da vidim za koje trziste je moja instalacija? Skinuo sam je preko neta, a ne znam gde se to proverava.

Vrh Dno