- Učlanjen(a)
- 03.07.2000
- Poena
- 985
Ima, samo ne postoji dugme za to, nego moraš da pritisneš "W" shortcut. To ti čak i piše u tooltip-u za Guard dugme.ToxiC je napisao(la):Jel ja ne vidim dobro ili nema u kombat modu opcije wait !!!
Ima, samo ne postoji dugme za to, nego moraš da pritisneš "W" shortcut. To ti čak i piše u tooltip-u za Guard dugme.ToxiC je napisao(la):Jel ja ne vidim dobro ili nema u kombat modu opcije wait !!!
Potpuno isti sluchaj samnom. Demo me je razocharao opasno ali zato igra nije. Moram josh malo da prostudiram ali rekao bih da je extra, mnogo podseca na trojku. Nije nishta posebno zahtevna chim na mojoj konfi sa "verry high" radi extra.demios je napisao(la):Bio sam potpuno razocharan onom betom shto je izashla pre par meseci, nisam se chak ni interesovao kada izlazi ful igra, niti kakva ce da bude i jedva sam hteo da je instaliram, a sada sam extra odushevljen ful igrom. Ima shmek trojke i prelepu 3D grafiku, a da pri tome leti i na prosechnim konfiguracijama.
Sa ovim se apsolutno slazem. Od svih kampanja iz celog serijala heroja (igram ih od prvog dela, kada su kentari zauzimali pola ekrana) samo sam odigrao Succesion wars kampanju. Oduvek sam vise gotivio standard (custom) game. A njih nema vise u zadovoljavajucem broju.Mrki Jovica je napisao(la):Zamerke su da su izdali jako malo mapa za pocetak, onda u scenarijima nije najjasnije istaknut victory condition, kao sto je bio u prethodnim delovima, koji se odmah mogao videti pri izboru mape.
Sta bre secka??? Sve lepo "klizi"gx-x je napisao(la):ma takva je igra, tako je i demo radio, stavis minimum detalje i 800x600 secka isto kao i na max 1280x1024, sve to na 2.6ghz s64 i 7600gt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari