Kada dodjes do mosta spusti se dole i imas ulaz u podzemlje, tu sam ja usao...White_Dragon je napisao(la):Ehm, vec sam se malo zaglavio4. misija prve kampanje, kada treba da nadjem boots da bi presao preko mosta. Ja vidim gde je grobnica u podzemlju ali nema teoretske sanse da dodjem do nje. Portal koji me vodi u podzemlje (onaj na otprilke sredini mape cuvan arhcangelom) nije bas koristan, racva se u 3 pravca i sva 3 su cini se dead end. Nijedan drugi portal nisam nasao, mada doduse ne mogu da predjem na levu polovinu mape, samo je gornji desni deo slobodan, ovo ostalo je zakrceno sumom, planinama...
Zanima me da li ima neki portal koji sam preskocio ili mozda neki prolaz koji sam prevideo u podzemlju?
vuk204 je napisao(la):I meni se čini da neki put određuje random koja će jedinica prva igrati, jer jednom ja igram prvi, protiv određene grupe kreatura. Drugi put, iste te kreature
igraju pre mene. Mada, najverovatnije je tada u pitanju bio bonus zbog podloge ili nešto slično. Previše je faktora koji modifikuju redosled, da bi mogao precizno da racunaš ko će kada igrati, kao u III-ci. Sposobnosti heroja, sposobnosti kreatura, artefakti, podloga...
gx-x je napisao(la):...jesi kupio vojsku usput ? ono po farmama i to. Ja sam dosao, uzeo zamak, napravio kucicu, regrutovo seljake, izasao, ubio cuvara i to je to, dan pred kraj nedelje.
BokiPK je napisao(la):Ja odmah zauzeo zamak (u prvom pokusaju sam se z*, otiso u drugom smeru i naleteo na crvenog sa djavolima), odmah oslobodio zensku, a onda su crvendaci poceli da dolaze jedan za drugim, jedva branim zamak, imam utisak da sledeci sto dolazi ima prejaku vojsku. Malo sam bolje otpratio intro, moram da nadjem necije "suze". Verovatno artifakt, ali neznam gde. Ono mape sto sam obisao nista mi nije dalo kao smernicu.
gx-x je napisao(la):ne prica on o tome, on ne moze da spase ribu iz zatvora u toku nedelje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari