Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Instalirao sam aplikacije i prijavio se sa MTS loginom al ne mogu da nađem nigde u pretplatama

MaxHD je paket. Nadam se da je tako. Nije mi jasno zašto nije stajalo aktivno na sajtu kao ni usluge gledanja Irisa preko aplikacije na fonu i TV-u nego to mora korisnik da aktivira

Imaš i to na sajtu 🙂
Moraš da na stb uređaju aktiviraš ili kupiš, da kažemo, HBO+ paket.
Time se aktivira i HBO max aplikacija. To je jedini način.
Moram da pogledam kod sestre, ona ima max paket. Ali trebalo bi da ti piše za HBO i HBO+ cena 0,00 dinara. Nisam siguran, da ponovim.
Edit: neke stvari oni uključe ali većinu stvari moraš sam da aktiviraš. Ako te buni neka stavka, okreni 064 733, oni ipak imaju najbolji uvid.

Kod mene je Max paket i već sam imao HBO kanale,nisam nista morao da aktiviram.
Ma kanali su tu po defaultu, aplikacija HBO Max i njeno korišćenje da li se dodatno naplaćuje uz taj paket

nije tema za VPN. hvala na razumevanju

Može, ali onda imaš samo titlove iz te regije.
Sa srpskim VPN-om imaš srpski titl kao i u Srbiji.

Ja sam pokusao da se prijavim preko mog operatera, posto nisam koristio hbo max i napisem aktivacioni kod i ovo mi ispise Ups, izgleda da informacije o nalogu nisu u potpunosti tačne.Da li je neko imao problem ovakav i jel moguce da mi neko drugi koristi taj kod, pa zato ja ne mogu da se registrujem

Imao sam sličan problem sa MTS-om, zato pitam. Pozovi operatera, oni su dužni da ti to reše. Pokušavao sam na sve načine sam i nisam uspeo, na kraju su oni to sredili.

pozzz svima, skinuo par dokumentaraca preko mob app hbo max, ali nemaju nasi titlovi, iako preko bowsera kad gledam imaju, ne znam zasto ? hvala

Hteo sam da pogledam LOTOR extended edition.

Guglao gde da gledam, izadje mi da ima na HBO max, ali meni na nalogu ima samo obicna..
Jel to samo za USA ili ja ne znam da nadjem?

Колико видех - једино је Хобит трилогија продужена верзија.
Мада... И ова одјавна шпица од 28 минута у продуженој верзији је хит. Да нисам скоро гледао - не бих веровао 😁

IMG_20230218_224422.jpg
IMG_20230218_224600.jpg

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno