- Učlanjen(a)
- 16.02.2021
- Poena
- 395
Instalirao sam aplikacije i prijavio se sa MTS loginom al ne mogu da nađem nigde u pretplatama
Moraš nazvati korisničku službu da ti naprave nalogInstalirao sam aplikacije i prijavio se sa MTS loginom al ne mogu da nađem nigde u pretplatama
radi mi hbo max, sad u mojmts stoji da li je aktivan ali nigde ne piše cena ni ništa 😀 niti da li je besplatanMoraš nazvati korisničku službu da ti naprave nalog
Ma kanali su tu po defaultu, aplikacija HBO Max i njeno korišćenje da li se dodatno naplaćuje uz taj paketKod mene je Max paket i već sam imao HBO kanale,nisam nista morao da aktiviram.
Poslali su mi redeem kod za pretplatu sa popustom, tako da opet placam onih 4.66e. 🙂Kontaktirao putem chat-a... kaze mora da kontaktira posebnu sluzbu povodom toga i da cu biti kontaktiran putem mejla.
Trebalo bi da bude u toku dana, tako da pisem posle. 🙂
ja ga koristim bez vpn u BiH, normalno, SBB nalogJel moguce gledati HBO max izvan Srbije, uz pomoć nekog VPN-a?
iz koje zemlje? iz nekih je moguce gledati i bez vpn.Jel moguce gledati HBO max izvan Srbije, uz pomoć nekog VPN-a?
u BiH imas srpske titlove bez VPN, msm da je to za regiju Balkana svudaMože, ali onda imaš samo titlove iz te regije.
Sa srpskim VPN-om imaš srpski titl kao i u Srbiji.
ControlDMoguće je
Zar nije to sniženje dostupno otkako je HBO Max dostupan kod nas? Moraš platiti cijelu godinu odmah pa ispadne jeftinije.Pogledajte prilog 376912Тренутно снижење на ХБО Макс, можда неком треба и значи ово!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari