Pa znam da bi dobio bolji kvalitet zvuka, ali nije mi jasno zašto je tako slab zvuk iako su TV i zvučnici povezani sa optičkim kablom.Pa treba ti atmos sistem. Stavio si PC zvucnike na tv.![]()
Philips 705Све си нам рекао, осим који ТВ.
Dolby Atmos na TV i sad je dosta glasniji zvuk.Па пусти јутјуб на ТВ-у и биће супер звук на тим звучницима. Проблем је што немају подршку за Dolby Atmos кодирање (вероватно и за још многе кодеке), тако да не можеш чути правилно звук. Остаје ти:
Узгред, мислим да ни оптика није најбоље решење. Увек је то eARC HDMI.
- или да набавиш саундбар са подршком за Dolby Atmos
- или да слушаш на звучницима ТВ-а
- или у подешавањима звука да искључиш Dolby Atmos
Isti problem imaju na Tesla TV-u, dok ne izbace update tako je. Pogledaj moj komentar sa pocetka ove strane drugi po redu gde sam napisao privremeno resenje sto sam dobio direktno od HBO Max podrske.HBO MAX, Dolby Vision... jos uvek u problemu, cim pocne neki film, serija u 4K Dolby Vision, Dolby Atmos... zablokira i to je to. Iste filmove gledao ranije, sve je bilo ok u istom rezimu... Hoce li konacno update aplikacije? Dokle vise cekati? TV je TCLC825.
Ja mogu da potvrdim da nema.Znači i TCL ima taj problem, mislio sam da je pogođena samo Tesla.
Druže, ne znam šta je, ali garantujem da na MAX nije sve radilo kako treba day one, npr. za korisnik na android sistemima (a to je i TCL) srpski subtajtlovi su proradili tek posle nedelju-dve, a tek posle mesec-dva je mogla da se odradi kustomizacija titlova (bira boja veličina i sl.) To mi prvo pada na pamet, a verovatno ima još gomila propusta.Od prvog dana kako je pokrenut HBO MAX sve je radilo 100%. Matrix, Dune, King Richard, Batman... sve je radilo savrseno sa Dolby Vision, Dolby Atmos... Perfektna slika, perfektan zvuk. Kako 65C825 ima ooogroman bas zvucnik pozadi, = pravi bioskopski dozivljaj. Kada su postavili GOT novu sezonu... da li je bio neki update aplikacije, ne secam se vise... od tog trenutka crash. Na uvodu u gornjem uglu se pojavi Dolby Vision i to je to. sve se zamrzne i gotovo... Izbrisana pa naistalirana ponovo aplikacija, resetovan tv... isto to. Sve ostalo, u ostalim rezimima radi ok, bez problema. Dokle da cekamo update aplikacije ???
prelistaj temu, bilo je reči o tome. da se ne ponavljamoJel moguce da max nece ni god dana da izgura, nisam bio na temi vidim ponovo neki merdža pao?
...odgledao GoT House of the Dragon par epizoda u 4k, Dolby Vision... stvarno je glupo gledati sa onim naratorom, komentarima. Totalno bezveze... zasad nista od update HBO Max.
Da jer pojedinim korisnicima ne radi 4k sadrzaj ako nije to ukljuceno, ako je ukljuceno samo English onda se slika samo smrzne i tako stoji. I tako ce da bude dogod ne izbace update koji ce da sredi problem koji su napravili na pojedinim modelim televizora.Naratorom?
Jel ti audio podešen na English - Audio description?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari