Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta je bolje uzeti, HBO max pa da instaliram na eon Box ili da se uzme HBO +HD preko mts-a, odnosno Iris TV?
Hvala unapred.

Kako misliš šta je bolje? Bolje kao povoljnije? Imaš li važeću ugovornu obavezu sa nekim kablovskim operaterom?

Meni je bolje da uzmes zasebno, placas kad zelis, mozes da podelis sa nekim itd. Preko operatera em placas vise, me si vezan 2 godine, gledao ili ne.

Ne brzaj, svako ima drugačije uslove. Neko, primera radi, ima 2 HBO naloga i oba su kod operatera. Jedan preko Yettela (50% 24 meseca), drugi preko SBB (EON premium sa 20% 24 meseca).

Po meni u kakvoj je trenutno situaciji HBO Max treba dobro razmisliti da li uzimati predplatu ili ne.

Kod operatera ne treba biti samo zbog HBO Max. Može ovde na forumu da se nadje familija za male pare na godinu dana

Nepotpune informacije imamo, treba da se izjasni koje su mu mogućnosti i zahtevi, koliko uređaja u isto vreme...

kod provajdera se dobiju i HBO kanali i HBO OD (On Demand, video klub), ako se ne varam

Majka ima Box 4-crveni ( Start HD)
U prodavnici na Irisu sam video dva paketa.
Prvi je po ceni od 479din (HBO 1,2,3 i HBO OD)
Drugi je 749din (HBO 1,2,3, HBO OD i Cinemax 1,2)
Sad ono, sami i znate kakvi su matori, sto manje novca dati, to bolje, hahah.
Mene interesuje, ako bih kupio HBO max sta tamo ima od ponudjenog, da li je to samo video klub?
Ne mogu se setiti, posto nemamo HBO pa sigurno godinu i po dana.
Da li je HBO max isto sto i HBO go?
Pošto ako jeste, to mi ne odgovora.
Bolje onda uzeti kod mts, imam kanale i video klub.

Imam i preko operatera (nečiji porodični, nisam odavno u Telenoru) i lično preko HBO+.
Ako nemaš Smart TV, imaš starije u porodici koji ne koriste, nemaš nikog ko ima višak na Telenoru... Onda uzmi preko operatera ako već imaš televiziju.
Daleko je HBO od brisanja. Po kvalitetu materijala i lokalizaciji takođe dosta ispred ovih što štancuju ko mutavi. Da ne pričamo o pravoj lokalizaciji, poštovanju i sličnom.
Isto što i HBO go. Pa kako ti odgovara.

@momsab: SBB je davao i HBO Go u nekim paketima. Yettel je davao HBO Go, a sada daje HBO Max.
@ajnamen96: HBO Max je samo streaming servis, nema uključene TV kanale.
Pozdrav

da se podsetimo da je HBO Max naslednik HBO Go-a 😎
što se spomenutog spajanja tiče, o tome je već bilo reči u temi. uglavnom, to se u ovom delu sveta neće desiti pre 2014.

Kad god da se desi - moja pretplata je na mesečnom nivou.

Uzeo sam kad je nuđeno u martu mesečnu pretplatu za 4,66 €. Čim sam pročitao da je lifetime, upalila mi se žuta lampica. :cool:

Posle sam pročitao za situaciju i Discovery.

Neću da uzmem kod kablovskog operatera jer da bi bio MAX u paketu moram da plaćam televiziju koju ne gledam (račun oko 5000 mesečno što je previše) a pripejd sam korisnik jer neću da se vezujem ugovorom samo za HBO, Tidal i Deezer ne koristim jer je Spotify bolji tako da mi treba samo streaming servisi posebno
Ako si Yettel, u paketu Go data+ sa 50% na pretplatu mozes za 1125 dinara da imas HBO max, Deezer/Bookmate, 15gb, 400 min i neogranicene poruke, plus 3.5 gb u zoni 0 rominga. Nije nikako bolja opcija imati prepaid.

Ako si Yettel, u paketu Go data+ sa 50% na pretplatu mozes za 1125 dinara da imas HBO max, Deezer/Bookmate, 15gb, 400 min i neogranicene poruke, plus 3.5 gb u zoni 0 rominga. Nije nikako bolja opcija imati prepaid.
Zar nije 1899 rsd?

Prilozi

• IMG_20220830_193832.jpg
    IMG_20220830_193832.jpg
    80.3 KB · Pregleda: 22
Ne znam jesam li ja nesto pogresno odradio, odradjena registracija preko yettela, total 12 paket, preko mobilnog neta sve radi ok, kada ukljucim wifi, nece. Nije valjda da pretplata preko yettela obuhvata koriscenje samo preko njihovog interneta? Izvinjavam se ako je vec bilo reci ranije o ovome, ali zbunjen sam.

Ne znam jesam li ja nesto pogresno odradio, odradjena registracija preko yettela, total 12 paket, preko mobilnog neta sve radi ok, kada ukljucim wifi, nece. Nije valjda da pretplata preko yettela obuhvata koriscenje samo preko njihovog interneta? Izvinjavam se ako je vec bilo reci ranije o ovome, ali zbunjen sam.
hbo max nece? mora da hoce :)

Je li moguće da za Dolby Vision / HDR sadržaj nije dovoljno 60Mbps (toliko dobijam na Tesla S906 TV, u spavaćoj sobi, wireless ? Ostali sadržaj radi bez problema ali ovaj neće ni da krene bukvalno. Da napomenem da na YT 4K@60fps HDR/DolbyVision ide bez problema i ikakvog štucanja.

Nije problem do neta, imali su dva update do sada i sa onim pre ova dva su nesto zeznuli i od tada ne radi 4k, isto imam Teslu S906BUS model i znam jer sam gledao neke filmove koji su bili u 4k tada, znam da sam drugaru pokazivao kako izgleda Dune. Vec dva puta sam ih zvao da pitam i zadnji put je bilo do kraja meseca ce rese problem ali kraj meseca dosao i prosao a problem idalje je prisutan.

Ja sam isto pomislio da je problem do neta ali mi bilo cudno da na MTS optici koju sam tada imao 100/20 da je sve radilo a kako sam bio presao na Yettel 300/150 da nije dovoljno ili da kod njih ne radi HBO Max ali je problem samo taj jedan update sto su nesto zeznuli ali gospoda ne znaju sta su zeznuli.

Pokusao sam sve njihove predloge, gasenje tv-a na pola sata iz struje, brisanje kes memorije app, reinstalacija app i nista nije urodilo plodom.

Isto sam probao sve, ne pomaže. U dnevnoj na C1 sve fercera bez problema, dako ubace na Tesli da može da se gasi prokleti HDR, svakako potamni sliku drastično, pisao sam im već oko toga, rekli su da će da srede još u maju. A sad još ovo da HDR content uopšte ne radi na HBO Max, užas...

Treba njima poslati poruku da samo hrane svinje i da nista ne diraju. Ujutru cu ih opet zvati da cujem sta ce da slazu u hbo max call centru a pisacu i ovima iz tesle.

Evo sada su me zvali iz HBO Max-a da mi kazu da pokusam jos jednu opciju, da se dole gde se bira prevod da se ode pored u Audio koji ce se pusti mesto English - Original da se stavi English - Audio Description da se izadje iz HBO Max app pa se ponovo udje i onda je kod mene na Tesla TV-u proradio 4k sadrzaj.

Ali malo mi glupo sto cujem taj dodatni zvuk naratora koji objasnjava.

Da gledam sadržaj sa komentarima, to je rješenje? :D Mislim, jesu li barem rekli da rade na sređivanju problema ili ko šiša nas sa Teslom?

Pa naravno da su rekli da rade e sada sta rade to samo oni znaju, jos su mi kada sam ja njih zvao prvo rekli da pokusam sa promenom moda na tv-u sa tipa Standrard na Movie, kao to je nekim korisnicima Tesla TV-a resilo problem sa 4k reprodukcijm. Ne znam kakve to ima veze ali kod mene to ne radi.

A ovo sa naratorom jeste glupo do bola ali radi ali nema sanse da ista tako gledam jer prvo me nervira drugo mi kvari ugodjaj gledanja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno