Na šta mislite? Na to što je neizvesno bitisanje i sudbina HBO Max servisa kao takvog?Po meni u kakvoj je trenutno situaciji HBO Max treba dobro razmisliti da li uzimati predplatu ili ne.
Ako si Yettel, u paketu Go data+ sa 50% na pretplatu mozes za 1125 dinara da imas HBO max, Deezer/Bookmate, 15gb, 400 min i neogranicene poruke, plus 3.5 gb u zoni 0 rominga. Nije nikako bolja opcija imati prepaid.Neću da uzmem kod kablovskog operatera jer da bi bio MAX u paketu moram da plaćam televiziju koju ne gledam (račun oko 5000 mesečno što je previše) a pripejd sam korisnik jer neću da se vezujem ugovorom samo za HBO, Tidal i Deezer ne koristim jer je Spotify bolji tako da mi treba samo streaming servisi posebno
... a prenosi se nepotrošeno tri meseca pa se nakupi 60GB za letovanje, kao sada kod mene, plus npr. 10GB za Viber i 10GB za HBO Max (oko 4 filma u boljem kvalitetu).... 15gb...
Zar nije 1899 rsd?Ako si Yettel, u paketu Go data+ sa 50% na pretplatu mozes za 1125 dinara da imas HBO max, Deezer/Bookmate, 15gb, 400 min i neogranicene poruke, plus 3.5 gb u zoni 0 rominga. Nije nikako bolja opcija imati prepaid.
Sad je jasno, hvala.Nije 1899 jer kad se predje sa pripejda na tu tarifu ispada 1125 dinara.
hbo max nece? mora da hoceNe znam jesam li ja nesto pogresno odradio, odradjena registracija preko yettela, total 12 paket, preko mobilnog neta sve radi ok, kada ukljucim wifi, nece. Nije valjda da pretplata preko yettela obuhvata koriscenje samo preko njihovog interneta? Izvinjavam se ako je vec bilo reci ranije o ovome, ali zbunjen sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari