Odes na https://activate.hbomax.com/ i ukucas kod koji se pojavi na TV-u kada pokrenes aplikacijuImam HboMax preko supernove i koristim preko kompa i kodija, kako kod burazera da namestim na LG tv(webos)? Ne vidim opciju login sa mejlom i sifrom.
Naravno da je lošiji, na HBO ODu na EONu je najveći video bitrejt za HD sadržaj 5000-6000 kbps, dok na MAXu mislim da gura i preko 10000. I takođe zvuk je isto bolji na MAXu jer ima Dolby Digital podršku za većinu sadržaja, bili oni 2.0 ili 5.1 dok je na EONu klasičan AAC stereoDa li je kvalitet na HBO OD (konkretno na EONu) lošiji u odnosu na HBO Max, ako govorimo samo o 1080p? Na Hisense-u nemam Max, pa ne mogu da procenim jel kvalitet lošiji ili je tu negde.
Pa ide do 30 Mbps, ali on je pitao za 1080p sadržaj, ne 4KPisano već više puta, bitrate ide i do 30 Mbps
Možda i više, ali u konkretnom slučaju sa ta 2 dole filma je tako:
![]()
![]()
I dalje ne funkcioniše osnovna aplikacija kod mene, kada se instalira preko Kodi-ja, Hbo max radi kako trebaIma li jos ko ovakav problem i zna li mozda neko kako se resava Hbo max je instaliran na android box Pri pustanju filma ide zvuk i ton ali slike nema
pojačaj brightness dok se ne pojaviJa odgledao skoro do kraja. Napravio pauzu i sad više nema Betmena u ponudi?!![]()
Možda ti je prebacio na američki katalog, desilo se i meni pre neki dan, a pisali su i drugi da im se dešavalo, potpuno drugi sadržaj.Nesto se cudno dogadja sa searchom na servisu. Juce sam naleteo na South park, a danas nema sanse da ga nadjem....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari