Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam HboMax preko supernove i koristim preko kompa i kodija, kako kod burazera da namestim na LG tv(webos)? Ne vidim opciju login sa mejlom i sifrom.

Mozda si pokusavao sa starijom verzijom aplikacije 🤷‍♂️
Mislim da svi video servisi idu ka ovom login mehanizmu, ako se vec nisu prebacili

Квалитет гледања и материјала зависи и од опреме која се користи. На иоле модернијим тв, пристојне дијагонале и удаљености, све испод доброг 1080р не изгледа добро.

Od ponedeljka 18og, Batman na HBO MAX. Realtivno brzo, pa koga zanima.

Da li je kvalitet na HBO OD (konkretno na EONu) lošiji u odnosu na HBO Max, ako govorimo samo o 1080p? Na Hisense-u nemam Max, pa ne mogu da procenim jel kvalitet lošiji ili je tu negde.

Da li je kvalitet na HBO OD (konkretno na EONu) lošiji u odnosu na HBO Max, ako govorimo samo o 1080p? Na Hisense-u nemam Max, pa ne mogu da procenim jel kvalitet lošiji ili je tu negde.
Naravno da je lošiji, na HBO ODu na EONu je najveći video bitrejt za HD sadržaj 5000-6000 kbps, dok na MAXu mislim da gura i preko 10000. I takođe zvuk je isto bolji na MAXu jer ima Dolby Digital podršku za većinu sadržaja, bili oni 2.0 ili 5.1 dok je na EONu klasičan AAC stereo

Pisano već više puta, bitrate ide i do 30 Mbps
Možda i više, ali u konkretnom slučaju sa ta 2 dole filma je tako:

Dune.png

HBOMAX.png

Nesto se cudno dogadja sa searchom na servisu. Juce sam naleteo na South park, a danas nema sanse da ga nadjem....

Ja odgledao skoro do kraja. Napravio pauzu i sad više nema Betmena u ponudi?! :)

Pozdrav svima, ne znam da li pišem na dobrom forumu, ali imam problem sa HBO Max. Koristim ga preko brauzera na W10 računaru, krenuo sam da gledam film i posle par minuta "sadržaj nije dostupan". U "nastavi da gledaš" nema tog filma (najnoviji Betmen je u pitanju), a nema ga ni u pretrazi. Kad hoću na početnu stranu HBO Max ili filmovi, nije dostupno - pojavi se samo na delić sekunde i onda se, sve uz mekani prelaz pojavi obaveštenje "ne možemo da se povežemo". Serije i sve ostalo radi. Kakav je ovo bulšit, ako smem tako da se izrazim? Pustili film u sklopu pretplate pa se sad predomišljaju?

Kod mene kada kliknem na bilo sta da pustim vrti se dole onaj kruzic i nista ili me izbaci potpuno iz programa ili napise da sadrzaj trenutnk ne moze da se prikaze. Do juce je sve radilo ok....inace hbonkoristim na eonu....ima li neke pomici?
Naravno zvao sam podesku alimza sada nista.

Кратак рапорт:
Што се тиче Бетмена, може да се гледа, није толико мрачан. Барем код мене, покреће се DV мод слике и изгледа ОК. Вероватно ће бити мрачнији када се појави ремукс.
Што се апликације тиче, вечерас су у хаосу. Бетмен не може да се пусти, а остали филмови су до пре пар минута избацивали из апликације. Сад је могуће гледати сав садржај изузев Бетмена. Преко браузера све ради најнормалније.

ИЗМЕНА: Прорадило све.

Poslednja izmena:
Meni radi na 2 non 4k tv-a, na eon boxu u dnevnoj sobi neće i dalje. Mrzi me sad da prebacujem uređaje, valjda će proraditi sutra-prekosutra.

Potvrđujem gvladinu tvrdnju. Nisam gledao Betmena juče, ali sam pustio par scena na TV-u i monitoru. Jeste mračno, ali nikakvih problema nema za gledanje.

Немам олед, имам лцд тв и монитор, плазму, пројектор... свуда се лепо види. Подесите екране и плејере, гледајте филм са врло мало светла иза тв или без светла ако је платно у питању.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno