Nije jedina serija koja im kasni, ni meni nije jasno po par danaA što Tokyo Vice kasni 3 epizode?
ja im postavio pitanje, dok jos nisu ubacili 3u ep. koja je procedura ubacivanja epizoda Tokyo vice
ovo sam dobio kao odgovor:
Ako ATV nije sertifikovan ne mozes nikako resiti.Da li neko ima isti problem. Da mu nece pustati filomve 4k na andriod TV? Iz podrske kazu da mora kao TV da bude licenciran da bi mogao sadrzaj da se pusta. Jel neko uspeo da resi ovaj problem?
1. Instaliraš android aplikaciju HBOmax na željeni uređaj,Recite mi ovo preko supernove što daju hbo max,da li je to u sklopu supernove,bioskop il šta već...ili instaliram posebnu aplikaciju hbo max?Ovi nemaju pojma iz servisa što su bili na instalaciji.
Ako intaliram posebnu aplikaciju verovatno treba aktivacija...ili samo podaci sa supernove naloga?
Malo je zbrda zdola,pa ako može neko objašnjenje.🙂
Meni Phillips android tv Betmen dolby vision, dolby atmos prijavi.Da li neko ima isti problem. Da mu nece pustati filomve 4k na andriod TV? Iz podrske kazu da mora kao TV da bude licenciran da bi mogao sadrzaj da se pusta. Jel neko uspeo da resi ovaj problem?
Da, tako je. Do sada na HBOMAX mi TV (Philips) ni jednom nije prijavio "hdr signal" i ili "hdr10+" ( dok na Netflixu, kada je 4k sadržaj prijavljuje)Meni Phillips android tv Betmen dolby vision, dolby atmos prijavi.
Мени на лгц9 одмах и пријави ДВ и пребаци ми тв у мод за то, после сам морао да намештам како мени одговара...Da, tako je. Do sada na HBOMAX mi TV (Philips) ni jednom nije prijavio "hdr signal" i ili "hdr10+" ( dok na Netflixu, kada je 4k sadržaj prijavljuje)
Ipak mi je bio uključen streamlocator na USA pa je zato puštao HBO max američkiNajednom mi prebaci HBO max na američki, nema naših titlova
Vidim da je dosta bolja ponuda
Kod mene se ne pojavljuje HBO max na storu, sad se ne sećam da li sam bio sa US ili UK ulogovan, ako ima neke veze...Probao sam da gledam HBO Max na PS5 ali ocajna je slika tj. rezolucija, kao da je SD..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari