Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako sam i mislio da nisu nista resili.Ja sam resio problem tako sto sam povezao komp i TV.Ne mogu da svaki put klikcem za prevod...🙄

Poslednja izmena:
Bilo je tako i na HBO go za neke serije koje sam pratio. Ne čini mi se da se nešto mnogo promenilo oko te politike.
Kasni, odnosno, bude sutra ili za koji dan nakon prikazivanja... sad zavisi gde se prvo prikaže...
Neke ne puste bez titlova, neke puste pa titlove dodaju kada se prevede...
Fargo je umela sezona da kasni poprilično, za treću mislim da nisam ni znao da je odavno emitovana...
Better Call Saul na Netflix-u bukvalno ista priča trenutno.

Nisu ni kod mene rešeni titlovi na MiBox-u i browser-u. Na iOS-u učitava automatski.
Meni trenutno sve u redu sa aplikacijom. Sa obzirom koliko gledam još da srede titlove i nemam zamerki.

Gledati se neće dalje na hbomaxu, kisele se na hdd 3 ep tokija pa gledam sa torenata. Baš su slepci ali kontam da ih koče titlovi, ali to je njihov problem.

Meni nije jasno zasto nisu hbo go aplikaciju iskoristili za max? Mnogo je bolja bila.

Mozda zavisi od platforme ali na LG webOs-u je Max app svemirski brod za Go app

ja im postavio pitanje, dok jos nisu ubacili 3u ep. koja je procedura ubacivanja epizoda Tokyo vice
ovo sam dobio kao odgovor:

Prilozi

• SmartSelect_20220426-204916_Messenger.jpg
    SmartSelect_20220426-204916_Messenger.jpg
    148.6 KB · Pregleda: 144
Da li neko ima isti problem. Da mu nece pustati filomve 4k na andriod TV? Iz podrske kazu da mora kao TV da bude licenciran da bi mogao sadrzaj da se pusta. Jel neko uspeo da resi ovaj problem?

Recite mi ovo preko supernove što daju hbo max,da li je to u sklopu supernove,bioskop il šta već...ili instaliram posebnu aplikaciju hbo max?Ovi nemaju pojma iz servisa što su bili na instalaciji.
Ako intaliram posebnu aplikaciju verovatno treba aktivacija...ili samo podaci sa supernove naloga?
Malo je zbrda zdola,pa ako može neko objašnjenje.🙂

Ako imaš HBO Max u paketu, moraš da tražiš da ti aktiviraju nalog za HBO Max i koristiš posle HBO Max aplikaciju.

Recite mi ovo preko supernove što daju hbo max,da li je to u sklopu supernove,bioskop il šta već...ili instaliram posebnu aplikaciju hbo max?Ovi nemaju pojma iz servisa što su bili na instalaciji.
Ako intaliram posebnu aplikaciju verovatno treba aktivacija...ili samo podaci sa supernove naloga?
Malo je zbrda zdola,pa ako može neko objašnjenje.🙂
1. Instaliraš android aplikaciju HBOmax na željeni uređaj,
2. Uđeš u aplikaciju i kažeš sign in
3. Ima opcija login with provider klikneš tu opciju,
4. Pojavi se ekran gde odabereš provajdera nova, mts, sbb...
5. Pojavi se neki kod ne diraj više ništa,
6. Odeš na računar ili mobilni ili neki drugi uređaj na sajt koji je ispisan na tv ekranu,
7. Onda ukucaš prvo kod sa tv ekrana pa svoj lični HBOmax kod koji sam ja našau na mom SBB portalu,
8. Uneseš kod i to je to odmah si logovan ali ako se izloguješ i ne možeš da se ponovo loguješ uradio donju radnju...

Onda ja sam otišao na običan login i tražio promenu passworda pošto sbb pass nije hteo da mi radi i promenio sam password i sada sve radi

Da li neko ima isti problem. Da mu nece pustati filomve 4k na andriod TV? Iz podrske kazu da mora kao TV da bude licenciran da bi mogao sadrzaj da se pusta. Jel neko uspeo da resi ovaj problem?
Meni Phillips android tv Betmen dolby vision, dolby atmos prijavi.

Ne mogu da pustim srpske titlove na hbo max aplikaciji na Fire stick 4k. Do pre neki dan je sve radilo normalno, išli su srpski titlovi, a sada kad ih izaberem ne idu, neće ni hrvatski a engleski i makedonski idu.

Пре неки дан стигла нова апликација за вебос, ништа ново не видим битно, ваљда нешто невезано за УИ, али ни ту ништа не видим/осећам боље хаха
Бар је овај главни из ХБО-а или одакле већ признао да су све збрзали, да није како треба и да раде убрзано на сређивању...
Мени лично слика лошија него кад скинем нешто са нета, серије не да касне него... а за неке не знам ни да ли ће се појавити (на пример нова сезона Мајанс).
Оно што ми смета пуно је што нема титл тако да се види превод за шпански, јапански итд, а да нема енглески који знам и нећу да видим, и онда тако кад иде нека серија/филм где говоре на више језика... забава... мало срамота да торент има више опција ,-)
Могли би да нама који им тестирамо дају пар месеци џ, мислим сигурно хоће ;)...
Da, tako je. Do sada na HBOMAX mi TV (Philips) ni jednom nije prijavio "hdr signal" i ili "hdr10+" ( dok na Netflixu, kada je 4k sadržaj prijavljuje)
Мени на лгц9 одмах и пријави ДВ и пребаци ми тв у мод за то, после сам морао да намештам како мени одговара...

Najednom mi prebaci HBO max na američki, nema naših titlova :)
Vidim da je dosta bolja ponuda

Probao sam da gledam HBO Max na PS5 ali ocajna je slika tj. rezolucija, kao da je SD..

I ja sam probao da bih gledao sa bezicnim sluskama, blago je reci da sam bio razocaran...

Da li ima jos neko problem kada pusti film preko aplikacije koja je instalirana na tv-u samsung da mu film radi normalno nekih 15-20min i odjednom se sve zaledi, dok kad gledam sa app koja je instalirana na eon box-u sve radi normalno?

Ako neko ima da ustupi jedan HBO Max profil neka mi se javi i napiše cenu preko privatne poruke.

Koristiću samo na MacBook Pro-u preko Safari brauzera.

Video sam da ima i na KP-u ali ipak prvo ovde da pitem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno