Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@anicai

ne mora da znači...ta cena je već uključena u cenu nekog paketa i morali bi da podignu cenu celog paketa zbog toga a cena samog hbo je ostala ista...kako je telekom nedavno podigao cenu paketa i imao prilično negatiovne reakcije, ne vidim baš razlog da sad još jednom dižu cene zbog hbo...bio bi to dodatno loš početak za novo ime...za mts već nisam siguran, mora da se nekako nadoknadi 600 miliona :)

mislim da je to više u fazonu, sa partnerima se drugačije dogovaraju i formiraju cene pa ne mogu oni da kažu koliko će te tačno koštati hbo preko njih...

Mene bi iskreno čudilo da cena ostane ista kod MTS-a, ali videćemo, nadam se da si u pravu.

^ I to. I taj scenario je moguć, da ga izbace iz paketa, pa da naplaćuju po većoj ceni. To bi bilo baš bezveze.

dramite bezveze...hbo sad nude za 3 evra a onda će da raskinu sve partnerske ugovore sa desetinama hiljada ljudi koji im već plaćaju hbo...nije taj hbo besplatan u tim paketima, uračunato je to u cenu...nije ni njima u interesu da se sve razbuca preko noći i da krenu od nule...

HBO Max je za 1€ skuplji od HBO GO. Nadam se da operateri neće menjati pakete za 120 dinara razlike. Tj za još manji iznos, jer oni očigledno dobijaju rabat. :)

sa partnerima se drugačije formiraju cene, tu se gleda baza, broj pretplatnika, etc, pa se oni onda nađu na nekoj cifri koja svima igra...mislim, lihvarenje domaćih provajdera je činjenica, ali ajde sad, ne možemo sve da predvidimo...možemo samo da pretimo da ćemo se svi vratiti pirateriji ako postanu previše bezobrazni :)

273031083_1182303175633233_1564361964092988677_n.jpg

Dobro je da barem pominju 4k, znači biće nešto

Kao i profili, poput onih na Netflixu, što znači da će pretplata moći da se deli.

Da li ce hbo max verzija aplikacije za android tv i firestick sada biti univerzalna ili ce opet imati region specificne verzije?

Sada bi trebalo da bude univerzalno, kao Netflix app.

Da li ce biti podrske za televizore za koje je hbo go ukinut?

Pa sigurno je da će moći da se šeruje, može na 5 ekrana istovremeno, ispada oko 170 dinara mesečno po članu, a ako je istina da će biti godišnja pretplata 55 evra, onda ima da se uhvati 1300 dinara godišnje po članu

Oh, onda je 300 dinara mesečno po članu, a ako bude godišnja pretplata 55 evra, onda se uhvati 2200 dinara mesečno po članu. Što je otprilike isto kao i Netflix

У Мобтелу ХБО ГО по аутоматизму прелази у ХБО МАКС, и даље џаба у оквиру пакета ко има слободне слотове.

Da li neko ima informaciju koji će sadržaji biti izbačeni/obrisani kad startuje MAX? Kontam da sve diznijevo leti zbog Disney+, ali me zanima za ovo ostalo što nije HBO Original.

Znaci da se vise isplati da se raskine pretplata kod operatera i registruje direktno na hbomax jer cemo onda imatu 33% popusta dokle god odrzavamo tu pretplatu, a to je 4.66e(trenutno), sto je jeftinije od 720din kod sbb-a recimo

Neće ništa biti izbačeno kad Max startuje, već prelazi na Max do isteka prava za emitovanje.

Na ovom sajtu imaju sve informacije, šta kad dolazi/odlazi .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno