Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci da se vise isplati da se raskine pretplata kod operatera i registruje direktno na hbomax jer cemo onda imatu 33% popusta dokle god odrzavamo tu pretplatu, a to je 4.66e(trenutno), sto je jeftinije od 720din kod sbb-a recimo
Ako se kupuje kao zasebna usluga onda je povoljnije preko HBO-a direktno, ako je u okviru paketa onda se maltene ne isplati ni kao familija.
Npr.meni u SN razlika izmedju paketa koji ima HBO GO i onog koji to nema je 400 dinara mesecno, uz vise HD kanala i nesto brzi net.

Mts/Supernova navodno ništa ne zna oko budućih cena HBO paketa. Neozbiljno, budući da se SBB već oglasio i rekao da promena neće biti.

Samo da drugov nalog koji je dobio preko Telenora postane hbo max i ja srecan.

HBOMAX se uvek najviše isplati kod operatera jer onda se nema dodatni trošak već se plaća više usluga u jednom računu. Konkretno mislim da je kod Telenora u Total paketu najisplatljivije ako i dalje bude kad postanu Yettel

Исцимао сам их на фб јер ми 18.3. истиче обавеза са 50% попуста шести пут па да не узимам нову ако немам ХБО МАКС у пакету.
Кажу да свим корисницима аутоматски 8.3. прелази на ХБО МАКС те да ће и даље бити у оквиру цене пакета џаба без доплате.
Ипак ћу сачекати да прође 8.3., не жури ми се.

A na twitteru su svima odgovorili da nemaju pojma, javice ako bude promena.

Da se reši par nedoumica:
  • Od 8.3.2022. biće potrebno da instalirate novu aplikaciju HBOMAX.
  • Svi nalozi koji su sad aktivni, biće i nakon 8.3.2022., bez razlike da li plaćate direktno HBO ili ide preko drugog operatera.
  • Svi koji imaju HBOGO preko drugih operatera, sa istim nalogom se loguju na novu HBOMAX aplikaciju.
  • Dogovor sa operaterima je takav da nema promena u ceni usluge. Svakako operater ima pravo da digne cenu svojih kompletnih usluga ali razlog nije zbog nove HBOMAX platforme.
  • Nova aplikacija imaće 5.1 zvučnu podršku, kao i Dolby Atmos, Dolby Vision, 4K i HDR. Neće svi naslovi imate navedene opcije ali radi se na tome da tamo gde je moguće tj. gde postoji tehničkih mogućnosti, da se gore navedene podrške uključe.
  • Ono što do sad imate prevedeno na HBOGO, biće i na HBOMAX, s tim da se očekuje u sledećem periodu još veći broj filmova i serija sa prevodom na srpski jezik.

Исцимао сам их на фб јер ми 18.3. истиче обавеза са 50% попуста шести пут па да не узимам нову ако немам ХБО МАКС у пакету.
Кажу да свим корисницима аутоматски 8.3. прелази на ХБО МАКС те да ће и даље бити у оквиру цене пакета џаба без доплате.
Ипак ћу сачекати да прође 8.3., не жури ми се.
To bi bilo top 🙏😄

Znaci da se vise isplati da se raskine pretplata kod operatera i registruje direktno na hbomax jer cemo onda imatu 33% popusta dokle god odrzavamo tu pretplatu, a to je 4.66e(trenutno), sto je jeftinije od 720din kod sbb-a recimo
Pa bas tako.. Ja sam ga dobio gratis uz proslo produzenje ugovora a sad imam jos godinu dana tako da cu verovatno propustiti akciju, steta.

Kupi ga i prodaj nekome na godinu dana, a ti zadrzi podatke registrovanog maila za sebe.

Ta cena od 720 dinara obuhvata HBO paket koji se sastoji od 5 TV kanala, pristup HBO GO i HBO OD platformi.

Kako su kanali smece i vrti se jedno te isto i pritom si uslovljen dok si pod ugovorom da placas, vise se isplati da platis i punu cenu pretplate za MAX, jer jedan mesec ces da gledas, a drugi neces toliko pa mozes i da otkazes i tako u krug, ili da platis pak godisnju pretplatu ako ti je svejedno i opet ustedis (ako platis ovih 4.66 eura).

A da ne pricam o deljenju, tako da preko operatera je bacanje para.

Kod operatera platis skuplje kako bi imao ono sto ne koristis :) Koliko znam hbo samo daju u ovim najskupljim paketima, gde imas svasta a pitanje sta koristis od toga

Na Aliexpresu se mogu kupiti jeftini nalozi. Možda da uzmete tamo.

Kod operatera platis skuplje kako bi imao ono sto ne koristis :) Koliko znam hbo samo daju u ovim najskupljim paketima, gde imas svasta a pitanje sta koristis od toga
Не бих рекао.
Ја код Мобтела имам прастари Плеј +20 са 50% који сам до поскупљења плаћао 895 рсд а после поскупљења плаћам 985 рсд и без проблема имам и ХБО ГО и Дизер, иако мој пакет има само два слота и није у понуди не памтим откад.
Сваки месец имам преко 3000 минута разговора.
ХБО ГО сам дао девојци, она мени Нетфликс.
Тако да заиста не знам шта овде није повољно и брука је колико је џаба шта су ми дали.

Не бих рекао.
Ја код Мобтела имам прастари Плеј +20 са 50% који сам до поскупљења плаћао 895 рсд а после поскупљења плаћам 985 рсд и без проблема имам и ХБО ГО и Дизер, иако мој пакет има само два слота и није у понуди не памтим откад.
Сваки месец имам преко 3000 минута разговора.
ХБО ГО сам дао девојци, она мени Нетфликс.
Тако да заиста не знам шта овде није повољно и брука је колико је џаба шта су ми дали.
Ti si jedan u milion, cik im kazi da imas, ugasili bi ti odmah ili bi ti povecali pretplatu, tako da uzivaj dok mozes da koristis.

Ti si jedan u milion, cik im kazi da imas, ugasili bi ti odmah ili bi ti povecali pretplatu, tako da uzivaj dok mozes da koristis.
Опет грешиш.
Цимао сам се њима пре три месеца бар недељу дана јер кроз апк нисам могао да ослободим други слот за Дизер јер сам имао неки прастари додадак друштвене мреже који више не постоји.
Питао сам их могу ли и Дизер и ХБО ГО пошто имам само два слота у пакету а знам да је некад било премијум додаци и обични додаци комбинације по пакетима, рекли људи наравно да може, онда техничка подршка избацила друштвене мреже и сама ми у други слот додала Дизер.
Били љубазни, извинили се што сам звао трипут кориснички центар док проблем није решен.
Тако да они одлично знају шта свако од нас има уз пакет и шта користи.
А ја за мобтел имам само речи сваке хвале, осим што ми на викендици повремено пуца мрежа.

Ako stvarno bude cena na godisnjem nivou 55e, i ako mogu taj nalog da koriste 3 korisnika, to bi bilo super.
Ispadne 1,5e po coveku mesecno, to je bas povoljno.

Jedno pitanje za admine :) kako sam pokrenuo temu HBO GO davne 2013. da li će tema nakon 8. marta 2022. godine, zvanično da promeni naziv u HBO MAX :D

u međuvremenu je otvorena HBO Max tema

Bukvalno, još je gomila korisnih komentara vezana za HBO MAX ostala ovde 😔

velika je ova tema, ima preko 80 strana. već je na primeru D3Go > EON urađeno slično i to je (manje/više) dobro prošlo.
uglavnom, pretekao nas je @B4N3 sa otvaranjem nove teme koja je zaživela i sad, šta je tu je.

@anicai, pa, nije isti streaming servis, inače ne bi postojali paralelno Go i Max. Max ima neke bolje karakteristike

Pa HBO Go postaje HBO Max, jeste da će biti više sadržaja, ali opet je to HBO.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno