Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel to gledaš kroz hbogo addon?

Ne, HBO MAX dodatak za KODI
A videh da ima i HBO GO, ali njega nisam koristio.

Nisam znao da ima MAX addon, hvala.

Ima za bukvalno sve servise, samo amazon prime video zeza i nije funkcionalan!

Nego pocelo polako na HBO MAX :)

Srpski-titl.png

Ja sam pre nekih mesec dana ulovio srpske titlove na Friends i The Big Bang Theory. Možda su još negde pustili

Jel može neko malo detaljnije da objasni kako funkcionise koriscenje HBO GO-a preko Kodija (kako se sve ubacuje i sl). Citao sam upise na prethodnim stranama ali nigde nema lepo objasnjeno za nas "noob-ove" sto se toga tice 😂 Moze i u pp da se ne gusi tema bezveze..

Jel može neko malo detaljnije da objasni kako funkcionise koriscenje HBO GO-a preko Kodija (kako se sve ubacuje i sl). Citao sam upise na prethodnim stranama ali nigde nema lepo objasnjeno za nas "noob-ove" sto se toga tice 😂 Moze i u pp da se ne gusi tema bezveze..
Udjes u kodi repository pa u video addons, pronadjes HGEu addon i instaliras ga. Ulogujes se i gledas.

Ima za bukvalno sve servise, samo amazon prime video zeza i nije funkcionalan!

Nego pocelo polako na HBO MAX :)

Srpski-titl.png

Ja sam pre nekih mesec dana ulovio srpske titlove na Friends i The Big Bang Theory. Možda su još negde pustili
Kada se pogleda dostupnost naših titlova na skandinavskom HBO Maxu, vidi se da će kod nas u WB hubu biti Fringe, Mom, Smallville, The West Wing, Supernatural, Two and a half Men, Shameless, The Mentalist, One Tree Hill.

Jel ima neko problem sa hbo go? Dobijam gresku da nemam konekciju a box povezan preko lana. Pokazuje mi gresku "go5_text_activation_int". Obrisao sam hbo go. Krenuo ponovnu instalaciju ali sada ovo obavestenje:

Prilozi

• IMG_20220219_231136.jpg
    IMG_20220219_231136.jpg
    123.1 KB · Pregleda: 79
Ukinut nalog, kontaktiraj podršku
Proverio sam na hbogo.rs i vidim radi sve ok. Vidim registrovane uredjaje. Zanimljivo je da kad sam proverio na drugom tv-u da li radi hbo go on mi trazi da ga registrujem iako je na tom tv vec postoji nalog koji se koristi. Mozda je pocela migracija naloga sa hbo go na hbo max.

Korisnik sam mts interneta. Na sajtu HBO GO sam video da se može registrovati preko internet provajdera. Ako bih se registrovao preko mts-a da li bih imao neke prednosti ili bi bilo isto kao da sam se registrovao bez njega?

Iskreno ne vidim nikakvu prednost koju bi ostvario registracijom preko provajdera, i to je, koliko znam, za korisnike kojima je usluga ubacena u okviru paketa koji nudi pruzalac usluga mobilne telefonije ili interneta i televizije.

Ljudi zavisi od paketa, kako "ne vidis korist" ? Sto jaci paket imate, imacete besplatnu uslugu HBO koja je uracunata u cenu paketa.

Naravno, ali je to ako ti je u okviru paketa, a on pita kao neko ko to ocigledno nema, bar ja tako razumem :)

Kad placas paket sa kojim ti daju HBO, onda se registrujes preko provajdera, to mu dodje normalno :)

U suprotnom, platis direktno i nemas veze sa registracijom preko provajdera, nema nikakvih specijalnih pogodnosti, a ni mogucnosti da se tako registrujes, ako ti pretplata nije vec u okviru paketa.

Provajder nema nikakvu prednost, em se zaglibis da im placas 2 godine, gledao kanale ili ne, em na kanalima nemas nista sto vec nisi gledao i sto se vrti mesec dana u krug, kanali su potpuno useless. Sama HBO pretplata je donekle ok ako imas sta da gledas, i kad ti dosadi, otkazes, pa se pretplatis opet kad zelis, sto je po meni prednost.

Provajder je jedino ok ako dobijes deal da HBO paket ne placas nista dodatno, tj. da ti ga daju uz neki pocetni paket koji vec imas, i onda navodno izvuces neki "value".
Sve ostalo sama pretplata je zakon. Jos ako je podelis sa rodjakom, komsijom, tek postaje smesno i ocigledno sta je bolja opcija.

I Mts i Sbb imaju ugovore na 2 god, ako uzmes najveci paket sa HBO, placas 2 godine.

Ne biju te po usima da uzmes taj paket, ali ako uzmes, placas ga.

I Mts i Sbb imaju ugovore na 2 god, ako uzmes najveci paket sa HBO, placas 2 godine.

Ne biju te po usima da uzmes taj paket, ali ako uzmes, placas ga.
Premium paketi imaju uključen HBO, ali uz bilo koji paket možeš da uzmeš HBO premium dodatak za 720 din/mesečno.

HBO valjda i uzima neko ko gleda te filmove ne verujem da ga neko plaća slučajno.
Bonus je ako ide u nekom paketu tako da je onda višestruko bolje nego plaćati samo app

Live TV ima smisla jer nekada gledaš nešto random jednostavno te mrzi da tražiš ili se uključis na pola, a aplikacija nudi ono što nema na live TV sve ima svoje.

Ja volim aplikaciju zato što tamo mogu da izbunarim filmove koje inače ne bi našao nigde

I samo mogu da podrzim i pozovem ljude da dele medjusobno naloge dok je to moguce

Ja ću reći zašto ja uzimam HBO ..Prije svega zbog dece i crtanih filmova ,sinhronizovanih.Drugi razlog su filmovi i serije(video klub) . A live tv HBO ,iskreno mnogo rijetko gledam ..Brzina života je takva danas ,ne možemo baš po celi dan da sedimo i čekamo određeni film koji nam se možda svidja .Mnogo bolja solucija Netflix,HBO go i slične aplikacije ,gde možemo kad i kolko hoćemo da gledamo ,pravimo pauze ... U svakom slučaju ovi servisi su potisli filmske kanale u 3.plan ,to je današnja realnost ..

Jedino što se ti servisi iz godine u godinu gomilaju pa će teško biti da se sve to ima (finansijski). Ali dobro, šta je tu je. Streaming je budućnost

Kapiram da će posle silnog cepkanja i u toj industriji u jednom trenutku morati opet da dođe do ukrupnjavanja, stvarno ne vidim način na koji može opstati 10-20 servisa.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno