Udjes u kodi repository pa u video addons, pronadjes HGEu addon i instaliras ga. Ulogujes se i gledas.Jel može neko malo detaljnije da objasni kako funkcionise koriscenje HBO GO-a preko Kodija (kako se sve ubacuje i sl). Citao sam upise na prethodnim stranama ali nigde nema lepo objasnjeno za nas "noob-ove" sto se toga tice 😂 Moze i u pp da se ne gusi tema bezveze..
Otom potom.. hvala punoA za mesec dana ćeš da prelaziš na HBO Max addon
Nije "HGEu" nego "hGO Eu".
HvalaaUdjes u kodi repository pa u video addons, pronadjes HGEu addon i instaliras ga. Ulogujes se i gledas.
A za mesec dana ćeš da prelaziš na HBO Max addon
Nije "HGEu" nego "hGO Eu".
Ima za bukvalno sve servise, samo amazon prime video zeza i nije funkcionalan!
Nego pocelo polako na HBO MAX
![]()
Kada se pogleda dostupnost naših titlova na skandinavskom HBO Maxu, vidi se da će kod nas u WB hubu biti Fringe, Mom, Smallville, The West Wing, Supernatural, Two and a half Men, Shameless, The Mentalist, One Tree Hill.Ja sam pre nekih mesec dana ulovio srpske titlove na Friends i The Big Bang Theory. Možda su još negde pustili
Proverio sam na hbogo.rs i vidim radi sve ok. Vidim registrovane uredjaje. Zanimljivo je da kad sam proverio na drugom tv-u da li radi hbo go on mi trazi da ga registrujem iako je na tom tv vec postoji nalog koji se koristi. Mozda je pocela migracija naloga sa hbo go na hbo max.Ukinut nalog, kontaktiraj podršku
Počela je još pre nekoliko dana, mislim i da je već završena i da su svima već podignuti Max nalozi.Mozda je pocela migracija naloga sa hbo go na hbo max.
Premium paketi imaju uključen HBO, ali uz bilo koji paket možeš da uzmeš HBO premium dodatak za 720 din/mesečno.I Mts i Sbb imaju ugovore na 2 god, ako uzmes najveci paket sa HBO, placas 2 godine.
Ne biju te po usima da uzmes taj paket, ali ako uzmes, placas ga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari