Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
HBO GO postaje HBO MAX kod nas, ili objedinite obe teme u jednu i preimenujte, ili zaključajte HBOGO temu posle 08.03. jer će se ovako rasprave razvodnjavati na dve teme, i ponavljaće se ista pitanja u obe. Iz ugla nas korisnika to je užasno nepregledno i nepraktično.

I onda treba sve sto se pisalo o hbo max prebaciti u tu drugu temu.

Jel to vazi za sve da je zabranjena diskusija unapred ili samo za HBO Max? 🤣

Dajte moderatori, spojite ove dve teme u jednu i gotovo. Pebacite postove iz HBO MAX ovde, tamo stavite link na ovu temu i zaključajte je.
Pozdrav

samo polako. zamolio bih bez prepucavanja.

B4N3 je juče otvorio posebnu temu HBO MAX ... pa dobro eto onda predlog da od 8. marta se stavi katanac na ovu temu i diskusija se nastavi u novoj HBO MAX temi.... mada i ovde ima već dosta toga napisanog na temu HBO MAX-a i migracije sa GO na MAX, tako da ako smem da napišem da bi mi kao neko ko je pokrenuo priču 2013. godine bilo žao ali dobro kako god da bude administarotri će odlučiti.

Jednostavno samo nastaviti diskusiju za Max tamo, a postove iz ove grupe koji su važni i tiču se Maxa prebaciti u novu temu, a ovu zaključati 8.3.

Neko je napisao u temi o SBB-u, potvrdili da ubacuju Max i zadrzavaju cenu

Neko je napisao u temi o SBB-u, potvrdili da ubacuju Max i zadrzavaju cenu

sbb.jpg

Pa sta ima o tome da obavestavaju kada hbo go prestaje da postoji i postaje max

Pa cene nece da vam menjaju dok ste u paketu, ali kad vam istekne, sigurno ce biti veca, jer je sama pretplata poskupela, nece sigurno da ostane ista.

Pa sta ima o tome da obavestavaju kada hbo go prestaje da postoji i postaje max

Pošto se gomila nas pretplaćuje na HBO preko operatera, pitanje upućeno jednom od njih je bilo da li se prelaskom sa HBO GO na HBO Max menja cena paketa usluga operatera, sobzirom da je cena HBO Max-a viša od HBO GO-a.
Ovo je bio odgovor SBB-a.

Obican marketing...
kao da postoji stara usluga sa starom cenom i nova usluga pa kao moze nesto da se bira.
A zapravo gase stari servis i krece nova platforma sa istom cenom.

mts se za sada ne oglašava po pitanju Max-a, ne bi me čudilo da oni izbace Max iz ponude ili da podignu cenu.

Pa logicno mi je tako. HBO Go je 5e, a MAX je 7e. Sa tim imaju pravo da kada ti istekne postojeci ugovor kazu da ako zelis da produzis HBO, moraces da placas tipa 200din. vise.
Svaka cast ako ostane, ali kako su nasi alavi, bice dobro da nije vise od 2e razlike. Videcemo u svakom slucaju kako ce se koji pokazati.

"Kada HBO Max počne sa radom, kao HBO GO pretplatnik automatski ćeš ostvariti popust od 33% na novu mesečnu cenu od 6,99 €. To znači da ćeš plaćati samo 4,66 € i da ćeš imati popust od 33% sve dok plaćaš mesečnu pretplatu!"

Danas dobio sms od Telenora "Obavestavamo te da 08.03.2022. HBO GO postaje HBO Max. Potrebno je da preuzmes novu aplikaciju HBO Max koja ce u tom trenutku biti dostupna. Prilikom pokretanja HBO Max usluge, tvoj HBO GO postace HBO Max nalog, kojem pristupas sa istim podacima. Svi uslovi ostaju nepromenjeni."

U top, tome sam se i ja nadao.

Kapiram da bi svaka promena cene bila osnov za raskid ugovora, pa verovatno niko od njih neće ni sa tim da rizikuje

@holland Telenor ima pravo da pogasi dodatke kad god želi. To smo prihvatili u ugovoru koji smo potpisali sa njima.

Imam pitanje jedno u vezi HBO GO naloga na Telenoru.

Pre par dana sam prešao sa Total 2 paketa na Total 5. I slot za HBO GO se deaktivirao i morao sam ponovo da ga aktiviram, i sada mi traži ponovo da se registrujem u Moj Telenor App, a stari nalog je i dalje aktivan. Jel imao neko sličnog iskustva? Da li treba da se registrujem ponovo, a od HBO GO-a da tražim da mi obrišu stari nalog ili kako?

Sačekaću onda dok on ne prekine da radi pa ću da se registrujem ponovo, hvala za info :)
Verovatano će taj stari da radi tipa još 30 dana od datuma promene paketa

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno