Btw., ne znam koliko vas razume madjarski i imalo je priliku da gleda filmove na madj. televizji, ali brutalno su dobri. Sinhronizacija unosi i emocije, ritam, sve. Prakticno se nista ne gubi. Od toga su napravili umetnost i doveli do savrsenstva. Rusi, barem sto sam video... katastrofa... Ne znam kako su ostali.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Naravno da nista nije kao original, to je nepotrebno polemisati. Ali kolko sinh. moze biti verna, madjari su to doterali do max.Čekaj kako sinhronizuju Arnolda on priča mađarski sa nemačkim akcentom? Veliki deo simpatičnosti nekog glumca je boja njegovog glasa i naglasak. Koliko god se trudili i doveli do savršenstva sinhronizaciju to je za mene prihvatljivo jedino u crtanim filmovima. Mislim da su ljudi u zemljama koje sinhronizuju filmove veoma uskraćeni za pun doživljaj filma. I kako to misliš sinhronizacija unosi emocije i ritam? Sigurno nisu bolje emocije od originala.
I dalje je tu i tamo seckao kao da gubi frejmove (tipicno za Kodi sto nikad nisam uspoe da provalim kako da resim) ali barem nije kocio i gubio sync sa zvukom niti se zvuk izgubio.
U sustini, pojma nemam sta radim. Nasumice sam pokusao nesto. Ima neko iskustvo sa slicnim problemima?
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Kod ove verzije mi prilikom pustanja videa izbacuje gresku 5.1 (Doslo je do greske prilikom pustanja sadrzaja, pokusajte ponovo. (5.1))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari