To na telefonuEvo slike

Sent from my Huawei Y7 prime
Da...I što se tiče sinemaxa isto.Jel HBO Go sadrži sve filmove koji su aktuelni na kanalima? I kakvo je stanje sa filmovima koji se prikazuju na Cinemax-u? Jel i to uključeno?
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Samo pusti video I pritisni o na tastaturi da vidimo tacno koji kvalitet dobijasМени само један квалитет приказује да постоји. Налог из теленора.
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Pa sad...šta se najviše isplati...kako kom...Pa najviše se uplati platiti "HBO Premium" paket kod svog TV provajdera jer za slične pare dobijaš HBO i Cinemax kanale u HD varijanti (na risiveru, na EON...) + HBO Go + HBO On-Demand?
Daleko bolja slika Samsung Smart TV i njegove aplikacije iz prodavnice HBO GO nego preko EON varijante i HBO ON demand
Da da, neverovatno li istinito.Dakle - haos ako imamo razlike u kvalitetu slike u zavisnosti od tipa aplikacije i uredjaja u upotrebi, a govorimo o digitalnom servisu, dakle binarni data stream trci kroz zicu#samokazem
Meni HBO GO na ovom ubogom Mi Box S lepo radi, nemam zamerke za sliku, TV je FHD.
Onda ispadne isplativije platiti HBO Go, nego odvojene pakete HBO+Cinemax.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
To nikako ne mogu da prihvatim da je bolji...što se tiče filmova, možda i može da se diskutuje,ali što se tiče serija, mislim da je trenutno HBO i BBC produkcija bez premca.^ Pa jeste Netflix bolji. Bar iz mog iskustva, a imam pretplatu i za jedno i za drugo. E sad, dvostruko je skuplji Netflix... pa je poređenje utoliko teže.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
U Nemačkoj ne radi. Ni Kodi addon ni aplikacija, pokušavao sa svakakvim VPN-ovima i džabe.Radi hbogo u Bosni. Hoće nekad da izbaci tu poruku da si van SR ali u principu radi.
ЕвоSamo pusti video I pritisni o na tastaturi da vidimo tacno koji kvalitet dobijas

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari