Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo slike
36b46b9c2908fdf6ea3b6eb472218acd.jpg
f09d31b469a9e021418b217d3de1c82f.jpg
778c7c87f1f68a28c0d9cbe26e702c09.jpg

Sent from my Huawei Y7 prime

Jel HBO Go sadrži sve filmove koji su aktuelni na kanalima? I kakvo je stanje sa filmovima koji se prikazuju na Cinemax-u? Jel i to uključeno?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Cini mi se da ima i filmova sa Cinemaxa,ali nisam sto posto siguran da su bas svi filmovi sa Cinemaxa tu.

Onda ispadne isplativije platiti HBO Go, nego odvojene pakete HBO+Cinemax.

Pa najviše se uplati platiti "HBO Premium" paket kod svog TV provajdera jer za slične pare dobijaš HBO i Cinemax kanale u HD varijanti (na risiveru, na EON...) + HBO Go + HBO On-Demand?

Мени само један квалитет приказује да постоји. Налог из теленора.
413227e036e55072bed79ef8520bcd63.jpg

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Мени само један квалитет приказује да постоји. Налог из теленора.
413227e036e55072bed79ef8520bcd63.jpg

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Samo pusti video I pritisni o na tastaturi da vidimo tacno koji kvalitet dobijas

Pa najviše se uplati platiti "HBO Premium" paket kod svog TV provajdera jer za slične pare dobijaš HBO i Cinemax kanale u HD varijanti (na risiveru, na EON...) + HBO Go + HBO On-Demand?
Pa sad...šta se najviše isplati...kako kom...

@DUSANSUNI" Pa ako je 5 evra direktna pretplata na HBO Go kod HBO Europe a "HBO Premum" kod SBB-a 720 din (i koliko je već HBO Go preko Telenora za one koji ne mogu da aktiviraju za dž)... Valjda vredi tih 100-150 din da imaš i kanale i HBO Go servis. Naročito u svetlu informacije da max kvalitet stream-a na HBO Go zavisi od uređaja na kom se gleda i da raznorazni "kinezi" neće puštati 1080p stream.

p.s. Ja lično za HBO ne bih da 50 din mesečno ;)

Ja nisam pogledao nikad film na hbo, a imam ga već par godina.
Na hbo go pogledao sam par serija, lakše mi nego da skidam.
Mada hbo baš po mom mišljenju pušta loše filmove.

Daleko bolja slika Samsung Smart TV i njegove aplikacije iz prodavnice HBO GO nego preko EON varijante i HBO ON demand

Dakle - haos ako imamo razlike u kvalitetu slike u zavisnosti od tipa aplikacije i uredjaja u upotrebi, a govorimo o digitalnom servisu, dakle binarni data stream trci kroz zicu :) #samokazem

Meni HBO GO na ovom ubogom Mi Box S lepo radi, nemam zamerke za sliku, TV je FHD.

Dakle - haos ako imamo razlike u kvalitetu slike u zavisnosti od tipa aplikacije i uredjaja u upotrebi, a govorimo o digitalnom servisu, dakle binarni data stream trci kroz zicu :) #samokazem

Meni HBO GO na ovom ubogom Mi Box S lepo radi, nemam zamerke za sliku, TV je FHD.
Da da, neverovatno li istinito.
Sad zbog čega je to tako...

Onda ispadne isplativije platiti HBO Go, nego odvojene pakete HBO+Cinemax.

Ti mislis na Cinestar premiere ne Cinemax. Cinemax 1 i 2 su kanali koji idu uz hbo pretplatu. Cinestar premiere ima svoje filmove i svoj vod.

I menu se čini da se više isplati HBO GO, nego recimo HBO + Cinemax paket.
Prvo možeš pogledati exclusivno sve serije,pa i filmove pre zvanične premijere na kanalima, drugo bukvalno sve što se ide na kanalima HBO i Cine max ima i na HBO GO i možeš da gledaš kada hoćeš.
I sve to za 5e.
Pa neka mi kaže neko da je Netflix bplji. A o kvalitetu HBO produkcije ne treba trošiti reči
The. Wire
The game of thrones
Rome
Westworld....
.

^ Pa jeste Netflix bolji. Bar iz mog iskustva, a imam pretplatu i za jedno i za drugo. E sad, dvostruko je skuplji Netflix... pa je poređenje utoliko teže.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Netflix ima dobar sadrzaj. Na zalost neupotrebljiv za puno ljudi koji hoce sadrzaj sa prevodom. Ne znju bas svi da instaliraju Kodi i Netflix addon da bi imali prevode. Imao sam do skoro oba naloga.

Vezano za prevod, tu je stvarno u dobroj prednosti HBOgo.
Normalno je da ljudi žele da se jednostavno uloguju na TV/PC i gledaju sadržaj. Bez dodatnog cimanja. Na kraju, ta pretplata nije ni jeftina.
Sa druge strane, HBOgo neće raditi van Srbije (nisam siguran za exYU), dok Netflix radi.

Radi hbogo u Bosni. Hoće nekad da izbaci tu poruku da si van SR ali u principu radi.

^ Pa jeste Netflix bolji. Bar iz mog iskustva, a imam pretplatu i za jedno i za drugo. E sad, dvostruko je skuplji Netflix... pa je poređenje utoliko teže.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
To nikako ne mogu da prihvatim da je bolji...što se tiče filmova, možda i može da se diskutuje,ali što se tiče serija, mislim da je trenutno HBO i BBC produkcija bez premca.
Uz to naravno kao plus ide i cena i prevod, tako da misli da je trenutno HBO streaming service broj 1.

Da hbo i bbc su vrh
Baš ima dobrih serija na bbc
Pravio sam posebnu listu za uk kinematografiju.

@DUSANSUNI Sve je stvar ukusa; zavisi od svakog pojedinačno. Prvih mesec dana je besplatan i Netflix, pa eto može da se proba. Pričao sam iz svog ugla. Serije jako retko gledam, tako da možda i zbog toga...

Jesam, nije radilo.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

HBO go radi svuda u Adria regiji. Ja sam uspeo uz pomoc express VPN a i u Slovackoj da ga pokrenem. Mislim da sam stavljao Sloveniju kao zemlju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno