To na telefonuEvo slike![]()
![]()
![]()
Sent from my Huawei Y7 prime
Da...I što se tiče sinemaxa isto.Jel HBO Go sadrži sve filmove koji su aktuelni na kanalima? I kakvo je stanje sa filmovima koji se prikazuju na Cinemax-u? Jel i to uključeno?
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Samo pusti video I pritisni o na tastaturi da vidimo tacno koji kvalitet dobijasМени само један квалитет приказује да постоји. Налог из теленора.![]()
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Pa sad...šta se najviše isplati...kako kom...Pa najviše se uplati platiti "HBO Premium" paket kod svog TV provajdera jer za slične pare dobijaš HBO i Cinemax kanale u HD varijanti (na risiveru, na EON...) + HBO Go + HBO On-Demand?
Daleko bolja slika Samsung Smart TV i njegove aplikacije iz prodavnice HBO GO nego preko EON varijante i HBO ON demand
Da da, neverovatno li istinito.Dakle - haos ako imamo razlike u kvalitetu slike u zavisnosti od tipa aplikacije i uredjaja u upotrebi, a govorimo o digitalnom servisu, dakle binarni data stream trci kroz zicu#samokazem
Meni HBO GO na ovom ubogom Mi Box S lepo radi, nemam zamerke za sliku, TV je FHD.
Onda ispadne isplativije platiti HBO Go, nego odvojene pakete HBO+Cinemax.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
To nikako ne mogu da prihvatim da je bolji...što se tiče filmova, možda i može da se diskutuje,ali što se tiče serija, mislim da je trenutno HBO i BBC produkcija bez premca.^ Pa jeste Netflix bolji. Bar iz mog iskustva, a imam pretplatu i za jedno i za drugo. E sad, dvostruko je skuplji Netflix... pa je poređenje utoliko teže.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
U Nemačkoj ne radi. Ni Kodi addon ni aplikacija, pokušavao sa svakakvim VPN-ovima i džabe.Radi hbogo u Bosni. Hoće nekad da izbaci tu poruku da si van SR ali u principu radi.
ЕвоSamo pusti video I pritisni o na tastaturi da vidimo tacno koji kvalitet dobijas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari