Da da iz Samsungive prodavnice.Imam Samsung Smart TV. Jeste da je neki stariji model iz 2013 godine. Možda iz Samsungove prodavnice instalirati HBO GO. Pa da imam na tri uređaja. Na računaru,mobilnom i aplikacije preko Samsung TV. Mislim da je maksimalno 5 uređaja. Eventualno bih 4 uređaj na računaru u firmi.
Sad čekam taj neki aktivacioni kod da dobijem kako bih mogao da se registrujen na HBO GO.
Meni je bzvz da skidaju neke naslove - pa stoji ono "poslednja prilika". Zasto na OD servisu ogranicavati na taj nacin? Mozda bas hocu da gledam nesto od pre par godina sto nisam tad stigao.
I to očigledno bolja.Daleko bolja slika Samsung Smart TV i njegove aplikacije iz prodavnice HBO GO nego preko EON varijante i HBO ON demand
Na kom boxu ti je u 1080p?probao sam na Amlogic s905x lvl3 max je 720p(Telenor nalog-ako ima veze)Meni je ok slika na Hbo Go kada pustim u Kodiju.
1080p je bitrate oko 3.1 mbit/s
Djelule mi mnogo bolje nego slika na filmovima od 3 do 8 gb.
Inače gledam na tv od 49 incha
slika je bolja nego bilo koji torrent sa tim bitrate-om
Daj ako nije problem kad krene video stisni o na tastaturi i okaci sliku.A I fora je sto biras maximalnu rezoluciju tako da ako se stavi 480p dobijas losiju proverio vise puta8 rezolucija ima u hbo go addon, 1080 p je sasvim ok slika.
Bitrate je oko 3.2 mbit, slika je bolja nego bilo koji torrent sa tim bitrate-om
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari