Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha....o.k to nisam video,ja sam mislio pričaš za apk HBO GO apk.

Sent from my Huawei Y7 prime

Imam EON Full pod ugovorom. A malopre sam uzeo HBO premium dodatak za 720 dinara i čekam da mi se aktivira. HBO Go bih gledao na računaru i na mobilnom. A da li na EON Smart boxu treba da instaliram nešto?I da li je isti sadržaj HBO filmova i serija iz video kluba na EON smart boxu i HBO GO aplikaciji?

Preklapa se dosta katalog HBO OnDemand i HBO Go ali je Go bolji, i ne samo zato što iste stvari nudi u HD umesto SD.
Ako ne planiraš da gledaš HBO GO na EON STB onda ne treba ništa da instaliraš... ako planiraš instaliraš AndroidTV verziju HBO Go aplikacije koja je za HBO Europe naloge i gledaš.

Meni je bzvz da skidaju neke naslove - pa stoji ono "poslednja prilika". Zasto na OD servisu ogranicavati na taj nacin? Mozda bas hocu da gledam nesto od pre par godina sto nisam tad stigao.

Manje više sve isto. I HBO OD i HBO GO, mada mislim da je na Samsung TV-u najbolji HBO GO ( naravno što se tiče rezolucije) a u sama aplikacije je malo bolja od verzije za android TV.

Imam Samsung Smart TV. Jeste da je neki stariji model iz 2013 godine. Možda iz Samsungove prodavnice instalirati HBO GO. Pa da imam na tri uređaja. Na računaru,mobilnom i aplikacije preko Samsung TV. Mislim da je maksimalno 5 uređaja. Eventualno bih 4 uređaj na računaru u firmi.
Sad čekam taj neki aktivacioni kod da dobijem kako bih mogao da se registrujen na HBO GO.

Mislio sam da se automatski odmah aktivira kada aktiviraš preko portala. Sad su mi rekli da se aktivira najkasnije za 24 časa.

Poslednja izmena:
Imam Samsung Smart TV. Jeste da je neki stariji model iz 2013 godine. Možda iz Samsungove prodavnice instalirati HBO GO. Pa da imam na tri uređaja. Na računaru,mobilnom i aplikacije preko Samsung TV. Mislim da je maksimalno 5 uređaja. Eventualno bih 4 uređaj na računaru u firmi.
Sad čekam taj neki aktivacioni kod da dobijem kako bih mogao da se registrujen na HBO GO.
Da da iz Samsungive prodavnice.
Samo da znaš HBO GO možeš da gledaš na najviše dva uredjaj istovremeno.

Znam za dva uređaja istovremeno a maksimalno na pet uređaja.

Što se tiče HBO go na EON boxu, instalirao sam sa apkmirror HBO go android TV app EU. Slika je dosta lošija(kao na HBO OD), mnogo je bolja kada se castuje sa PC ili Phona.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Nema box licencu kao sto nema ni za Netflix. Zato je bolje castovati sa telefona,ili ako se koristi Kodi ubaciti HBO go addon.

Ja čekam da mi pošalju aktivacioni kod pa da se registrujem. Eventualno bih pokušao sa HBO GO aplikacijom na Samsung Smart TV iz Samsungove prodavnice.

Ja sam koristio taj hbo go jesenas i posle par sati mi je otkljucao sve hbo kanale i mogao sam da instaliram aplikaciju na telefon,laptop i Kasnije kad se pojavila za nase trziste na Mibox. Trebalo bi da se na tvom sbb nalogu pojavi opcija hbo go i tu ce ti pisati kod.Cini mi se da je tako bilo.

Meni je bzvz da skidaju neke naslove - pa stoji ono "poslednja prilika". Zasto na OD servisu ogranicavati na taj nacin? Mozda bas hocu da gledam nesto od pre par godina sto nisam tad stigao.

Licencira se sadržaj na određeni vremenski period, zato i nestaje.

Kapiram - ali i dalje je bzvz iz ugla nas korisnika. Kao sto rekoh, hocu da gledam nesto sto je starije... al' ajd sad, tako je kako je.

Inace na MI Box S mi odlicno radi HBO GO. Sve super, zvuk PCM ali ajde.
Naravno dok sam Box ne krene da luduje :wall:

Meni je ok slika na Hbo Go kada pustim u Kodiju.
1080p je bitrate oko 3.1 mbit/s
Djelule mi mnogo bolje nego slika na filmovima od 3 do 8 gb.
Inače gledam na tv od 49 incha

Daleko bolja slika Samsung Smart TV i njegove aplikacije iz prodavnice HBO GO nego preko EON varijante i HBO ON demand

Daleko bolja slika Samsung Smart TV i njegove aplikacije iz prodavnice HBO GO nego preko EON varijante i HBO ON demand
I to očigledno bolja.
Šteta što u samoj Samsungivoj apk nema mogućnost biranja rezolucije, mada mi se čini da su recimo Avengersi u 4k uhd.(tako mi se čini)

A gde vi vidite podešavanje rezolucije na smart tv-u?

Па нигде.

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

To je neko piso o kodi adonu da može da se bira rezolucija.

Ni Kodi addon ne može da utiče na to kakav će "manifest"/"playlistu" da pošalje server. To (max rezolucija i max bitrate) zavisi od uređaja sa kog se gleda, koju verziju HDCP podržava i koji level za Widevine DRM. Addon (inpustream.adaptive) "samo" nudi mogućnost da se bira određeni "track" koji postoji unutar manifest-a.

Meni je ok slika na Hbo Go kada pustim u Kodiju.
1080p je bitrate oko 3.1 mbit/s
Djelule mi mnogo bolje nego slika na filmovima od 3 do 8 gb.
Inače gledam na tv od 49 incha
Na kom boxu ti je u 1080p?probao sam na Amlogic s905x lvl3 max je 720p(Telenor nalog-ako ima veze)

Poslednja izmena:
Тачно је. У коди адону је слика далеко боља него у андроид апликацији.
Иначе, Тамбур исто као и ја има ГТ1 ултимејт.

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Slažem se da je bolja slika u kodu addonu nego na android apk, ali opet kažem najbolja je na Samsung TV apk.

8 rezolucija ima u hbo go addon, 1080 p je sasvim ok slika.
Bitrate je oko 3.2 mbit, slika je bolja nego bilo koji torrent sa tim bitrate-om

8 rezolucija ima u hbo go addon, 1080 p je sasvim ok slika.
Bitrate je oko 3.2 mbit, slika je bolja nego bilo koji torrent sa tim bitrate-om
Daj ako nije problem kad krene video stisni o na tastaturi i okaci sliku.A I fora je sto biras maximalnu rezoluciju tako da ako se stavi 480p dobijas losiju proverio vise puta

Poslednja izmena:
Hoću, kada je sam postavio ma maks rezoluciju bitrate se menjao od 3.1 do 3.5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno