cek cek ajde podupri svoj argument sa necim jacim jer da nisam nesto dobro uradio procesor bi odmah pravio problem zar ne ako idemo tom logikom da procesor ne crkava tek tako.
to da je sandy-e je dosta dobar procesor ne poricem
Mislim da nam je sada neophodan i zeljko
ja onaj jedini put kad sam radio skalp sa userom mickeyrs, namerno nismo stavili nishta vec samo par slojeva izolirke kao distancer
i imao je neke bagice koji su se javljali mozda zbog bagovite gene 5 plojke ili zbog prenategnutog jezgra, ali eto, koliko znam, njegov cpu je i dalje ziv i radi.
...
verujem ja da cu dobiti email da je cpu otvaran itd itd ako se ispostavi da je ne ispravan i da cu morati da platim jos jedan bila to moja greska ili ne, zaista ne razumem cemu drvlje i kamenje odma na mene, kao da 99% vas to ne bi uradilo.
...
Cim se vratim sa letovanja, uzimam i7 4770k. Mislio sam uzeti jedno 3-4 primerka i najbolji staviti sebi.
E sad, sto se tice skalpiranja, to je neminovno, nego se jos dvoumim da li uopste vracati IHS ili staviti die direktno na blok.
Recimo ovako nesto http://www.performance-pcs.com/cata..._info&cPath=59_971_410_1032&products_id=37453
Ili ovo:
Pogledajte prilog 120064
A sto se tice ovih crkavanja, mozda su uzrok ova strujna kola koja su tik pored jezgra. Pa malo paste kapne na to, napravi spoj i cao zdravo. Gledacu i to nekako da zastitim, mozda bezbojnim lakom za nokte ili nesto slicno.
Ako lova nije problem, ja bih na tvom mestu sacekao jos mesec dana, pa lepo neku X79(X99 ako bude refresh) plojku + 4930k i bog da te vidi.
Zar ti nije jedini logican upgrade da ides na LGA 2011, cini mi se da si negde vec pominjao da si se zeznuo sto nisi odmah isao na tu varijantu? Sa ajvija na haseta tesko moze da se nadje smisao.
Ako lova nije problem, ja bih na tvom mestu sacekao jos mesec dana, pa lepo neku X79(X99 ako bude refresh) plojku + 4930k i bog da te vidi.
Vec sam isplanirao kako cu da ga koljem, lakiram, smirglam, lepim i przim.![]()
A haswell-a bih uzeo da imam sta da cackam. Obozavam da opravljam, modujem, pa i pomalo rizikujem nebi li to nesto bolje radilo od fabrickog(to kod SB-E i IB-E nema).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari