MSI Teases Z87 XPower Motherboard With Military Class 4 Components – Features 32 Power Phases
http://wccftech.com/msi-teases-z87-...-class-4-components-features-32-power-phases/
@Kosta, ne pratis na casu. Bilo na prethodnoj strani.
Kakva bolest X87 Xpower. Ova sad Z77 MPower je vrhunska ploca, mozda i bolja od Maximus V Extreme. Kakvog je kvaliteta i koliko faza ima, govori i 2x8 PIN EPS, mada 99% ce moci da radi i sa jednim 8 pinskim, da nekoga na zbuni. Bilo je objasnjenje na jednom forumu da taj drugi 8 pin nije potreban sem u vanrednim situacijama.![]()
...Intel’s upcoming Haswell Core i7-4770K benchmarks have been leaked by Coolaler forums showcasing the strengths of Intel’s 4th generation microarchitecture....
...Coolaler said that overclocking the memory on Z87 platforms would be a feast for overclockers and enthusiasts. Although the heating issue still exists on the Haswell processors, but its not as worse as Ivy Bridge’s TIM issue. It could possibly be an issue with the current engineering samples and could be fixed on the retail samples but the Ivy Bridge issue still hasn’t been fixed so far so we doubt Intel would do it again...
nemoj potcenjivati Maximus V Extreme,a i vidim da je imas,nebitno
msi z77 m power je dobra nekazem,ali ona ima uzasan veliki Vdroop,sto nije slucaj kod Maximus V Gene-a,kamoli kod Maximus V Extreme-a
imao sam msi z77 m power plocu iz iskustva ti pisem,inace je ok,mogu jos dodati da je i Asrock Z77 Extreme 6 po tom pitanju bio bolji
Taman posla da je potcenjujem, zna se razlog zasto sam je uzeo (i Formula bi mi bila dobra ali ovo mi iskrslo nesto jeftinije). Pricam za Z77M Power jer ju je ortak pazario pre nekih mesec dana i kod njega smo testirali moj stari i5 3570K koji je bio skalpiran. Ne secam se tacno vrednosti napona ali MSI je trzio manji napon za 5Ghz 24/7 nego MVE sto me je jako iznenadilo jer sam ga svo vreme obradjivao da uzme Maximus V Formulu umesto M power-a. Na kraju sam pogledao sve moguce review-ove vezane za plocu i tacno se vidi da je u tom cenovnom segmentu oduvala konkurenciju. Mislim da su neki i pisali da je navodno bacanje para uzimati Asus Maximuse pored MSI-a ali ja tvrdim suprotno!
OnTopic,
Pa ocekivani dobici Clock-Per-Clock, 8-10% kao i Sandy & Ivy. Memorija se klokuje brutalno, jos kada bi i procesor isao kao sto kazu na 5Ghz i to na vazduhu, bila bi to fina kupovina. Tek iGPU sto razbija na Haswell-u. :O
To je 16 faza ustvari ili čak i manje, pogledajte malo bolje i brojite samo one crne komponente a ne sive - čist marketing!
A da ne kažem da kvalitetnih 8 može biti i bolje od ovoga, već sam o tome pisao neću opet...
According to industry sources, the actual product line launches (Desktop/Servers, Mobile, GT3e) will be staggered across the entire week of Computex (3rd-7th June).
Moj sledeci CPUNakon gotovo 4god i7 970 odlazi u zasluzenu penziju
http://www.guru3d.com/news_story/intel_ivy_bridge_e_core_i7_4960x_benchmarks_leak.html
Jel to biras CPU da bude u skladu sa nick-om?![]()
Ona tvoja pasta tecni metal ludilo, hehehe oborila temperaturu u kombinaciji za ventovima za 15cPre intervencije, na vazduhu je bilo 4ghz 78c
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari