Meni rade 2 adaptera na dve ploce biostar tb250-btc vec 4tu godinu bez problema.Da li je neko imao iskustva sa m2 adapterom na pcie x1? Ploču imam sa 6 slotova ali ne bi bilo loše kad bi se to proširilo pa me interesuje kako se pokazao taj adapter i da li je uopšte preporučljivo
Hvala na odgovoru, znaš li možda gde najbrže mogu nabaviti? Na kp trenutno nema..Meni rade 2 adaptera na dve ploce biostar tb250-btc vec 4tu godinu bez problema.
1. probaj drugo napajanje ili bolje kablove za napajanje graficke.Dragi članovi, ovo je moj prvi upis na ovoj temi. Imam mining rik koji se sastoji od 6 XFX RX 580 kartica, ploča je matična TB250-BTC, procesor G3930, 4 GB memorije.
Šta je problem?
Jedna grafika je *****avala i mora na servis, nabavio sam novu, u pitanju je:
Sapphire pulse radeon RX 580 8GB
Prikipčao sam je na isti ekstender gde je bila prehodna XFX grafika.
Međutim, rig ne vidi novu karticu. Ne vidi je device manager, ne vidi je Adrenalin, ne vidi je CPU-Z. Probao sam da povadim sve pa je nabodem direktno u PCI slot, opet ništa.
Neka ideja, u čemu grešim?
hvala uradicu to.Obrati se simplemining podrsci na njihovom discord kanalu, odgovaraju istog sekunda svima i jako su potkovani i korisni.
Dok se ti raspitujes neko već može da je drpi. Uzimaj to i ne razmisljaj.Koliko daje MH/s? I kakva je sa potrošnjom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari