Generacija pci-e slota. Recimo stare grafe kao i rajzeri često neće da rade n gen3 već moraš da spustiš na gen2 ili 1 kako bi radili tj bili kompatibilniZa sta sluzi to gen1 gen2 gen3?
Ja kod sebe na asus h270plus stavio gen3. U cemu se ogleda koji je gen?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ubodi monitor u graficku u 16x slotu i disejbluj integrisanu.
Prestize me.
Sent from my D2403 using Tapatalk
Aj po stoti put da pitam, zašto se ne savetuje korišćenje integrisane za sliku? Sigurno ima neki razlog
Aj po stoti put da pitam, zašto se ne savetuje korišćenje integrisane za sliku? Sigurno ima neki razlog
Pitanje za one koji imaju iskustvo kada grafika rikne od kopanja
Naime sve radilo besprekorno do danas... Jedna od 8 gtx 1060 cim se miner konektuje na server izbaci error kao ovaj na slici Pogledajte prilog 247704
Ovo sa slike je probano u mojem kompu, sistem se podigne sve izgleda normalno ali nece da kopa ...
Vrati je na fabricko podesavanje. Mozda je preveliki klok?Pitanje za one koji imaju iskustvo kada grafika rikne od kopanja
Naime sve radilo besprekorno do danas... Jedna od 8 gtx 1060 cim se miner konektuje na server izbaci error kao ovaj na slici Pogledajte prilog 247704
Ovo sa slike je probano u mojem kompu, sistem se podigne sve izgleda normalno ali nece da kopa ...
Vrati je na fabricko podesavanje. Mozda je preveliki klok?
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Ne znam ko ti to uopšte rekao.
Čak je preporučljivo da koristiš integrisanu grafiku za održavanje riga.
Ja na Gigabyte GA-Z270P-D3 ploči preko HDMI sa Intel Celeron G3930 sam sve namestio, instalio OS, namestio svaku kartu.
I posle samo preko RDP čačkam rig sa distance.
Ni jednom nisam zakačio monitor na jednu od kopačica, i nema potrebe, ta integrisana odlučno služi za bacanje slike.
Jedini problem je što recimo TeamViewer neće da radi ako nije prilačen monitor na grafičku (integrisanu), a kod mene čak ni Chrome Remote.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari