Nisi dobro cuoJa sam čuo da te karte imaju vek trajanja 7 meseci...
a ako ces uguravati vise komada 1050ti u svoju masinu, obrati paznju na to da ona vuce napajanje kroz PCIE slot na ploci
Gremlin. Reinstall drajvera i biće okodjednom majner pokazuje "no amd opencl or nvidia cuda gpus found", nije se provukao apdjet nije menjan drajver nista nije dirano, sve je radilo do pre 5min. As rock pro btc je ploca, 5 x nitro+ 480, win 10pro, blokcejn drajveri. Naravno, device managaer, gpu-z, AB redovono citaju karte i sve podatke, senzori svi rade, HW info takodje
I meni se ovo desava ali se kad se komp ugasi ponovo upali i sve ok.Malopre prikopcao plocu Asus Z370-P. Ukljucim napajanje i ploca dobije struju. Pritisnem dugme da pokrenem plocu i pokrenu se kuleri 2 sekunde i ugase se (i na napajanju i na provesoru). Zna li neko o cemu se radi?
Napajanje je verovatnoNova ploca tek prikopcana,ni jednom nije upaljena,od prvog pokusaja da je pokrenem se tako ponasa. Menjao procesor (sa drugog riga) menjao memoriju (tako sa tog drugog riga) i uvek isto,upali se na sekund-dve i odmah se gasi (i kuler na procesoru i kuler na napajanju) a ploca ostane pod naponom. Samo ploca prikopcana i nista vise.
Na dva napajanja se isto ponasa. Oba od 700W.Napajanje je verovatno
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Izbodi ubodi sve konektore ponovo i proveri na maticnoj da li su svi pinovi u redu od proca, probaj memoriju i svakom slotu.
Proveri na sajtu podrzane procesore.
Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk
Sam si sebi dao odgovor na pitanje mozes da povezes ta dva napajanja da rade zajedno treba ti samo ovo https://www.kupujemprodajem.com/Dua...jenje-dva-napajanja-mining-49980345-oglas.htm
Da li si realan sa ovim pitanjem u temi? Na guglu kucaj kako se ubacuje grafika u plocu i kako se napaja, od toga nema lakse. Slobodno prelistaj temu, sve imas.Imam sledecu konfiguraciju i par pitanja:
Biostar TB250-BTC,
RAM 2x4gb,
G4560,
RX570 1komad.
Kako da povezem graficku (direktno na napajanje, na maticnu ili kombinaciju)?
Kako da povezem monitor (na maticnu-jer bih integrisanu koristio za rad, a RX570 samo za kopanje ili direktno na RX570)?
Da li da instaliram Windows 10 (i koju verziju) ili je neki drugi bolji za kopanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari