Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Ja sam čuo da te karte imaju vek trajanja 7 meseci...

Pre će biti da su radile 7 meseci...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

zero

Uauuuu kakva inf , jel moguce da je to tacno ?
To si cuo bas za ovaj model , za Sapphire ili ?

Cena od 340e deluje moda mnogo ali ih prosto nema a to je po ceama koje traze jos i nejjeftinije .. Imam utisak da svaki put kad pogledam ponudu na KP da ih je sve manje i manje .. Za oo sto sam ja dobio ponudu pise da je 3g garancija , valjda nije radila 7 meseci :p

NOVO, NEOTPAKOVANO I UPAKOVANO U ORIGINALNU KUTIJU! ! !
GARANCIJA 3 GODINE! SA OVERENIM GARANTNIM LISTOM.
KUPAC PRVI OTVARA KUTIJU.

Poslednja izmena:
odjednom majner pokazuje "no amd opencl or nvidia cuda gpus found", nije se provukao apdjet nije menjan drajver nista nije dirano, sve je radilo do pre 5min. As rock pro btc je ploca, 5 x nitro+ 480, win 10pro, blokcejn drajveri. Naravno, device managaer, gpu-z, AB redovono citaju karte i sve podatke, senzori svi rade, HW info takodje

koje je najbolje resenje za 7-8 rx580
dual PSU?

koja su best buy

mislim da sam nasao resenje za 8x580 a znacu za koji dan, stiglo mi je na test FSP1200-50AAG, navodno ima 300w preko deklarisanih 1200w, kazem sve sam samo cuo nisam jos stigao ni da pogledam specifikacije. Time bi izbegao dual PSU za 8 AMD karti

odjednom majner pokazuje "no amd opencl or nvidia cuda gpus found", nije se provukao apdjet nije menjan drajver nista nije dirano, sve je radilo do pre 5min. As rock pro btc je ploca, 5 x nitro+ 480, win 10pro, blokcejn drajveri. Naravno, device managaer, gpu-z, AB redovono citaju karte i sve podatke, senzori svi rade, HW info takodje
Gremlin. Reinstall drajvera i biće ok

u nedostatku ideja uradjena reinstalacija drajvera i naravno radi. Dobro je znati uzrok svakako. Sta preciznije to bude? Ili je fora samo kao "nepoznat uzrok -gremlin" :)

Poslednja izmena:
nemam ideju. meni se desilo bukvalno tako što sam ugasio claymore eth koji je radio trocifren broj sati i pokrenuo sgminer za cryptonote. on nije mogao da krene, probao par puta... rekoh ne mogu se zezam više, vraćam na eth i onda ta poruka u claymoru :) isto sve kao kod tebe, device manager ok, gpuz ok, reboot ne pomaže, miner ne vidi karte. reinstall drajvera i sve radi (i claymore i sgminer).

Malopre prikopcao plocu Asus Z370-P. Ukljucim napajanje i ploca dobije struju. Pritisnem dugme da pokrenem plocu i pokrenu se kuleri 2 sekunde i ugase se (i na napajanju i na provesoru). Zna li neko o cemu se radi?

Nova memorija. Aj probacu na drugu masinu da je stavim posto sam vec probao procesor da zamenim i nije do njega.

Ja sam imao problem skoro sa memorijom i konstsntno radi dve sekunde i restsrtuje se xD

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Malopre prikopcao plocu Asus Z370-P. Ukljucim napajanje i ploca dobije struju. Pritisnem dugme da pokrenem plocu i pokrenu se kuleri 2 sekunde i ugase se (i na napajanju i na provesoru). Zna li neko o cemu se radi?
I meni se ovo desava ali se kad se komp ugasi ponovo upali i sve ok.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Nova ploca tek prikopcana,ni jednom nije upaljena,od prvog pokusaja da je pokrenem se tako ponasa. Menjao procesor (sa drugog riga) menjao memoriju (tako sa tog drugog riga) i uvek isto,upali se na sekund-dve i odmah se gasi (i kuler na procesoru i kuler na napajanju) a ploca ostane pod naponom. Samo ploca prikopcana i nista vise.

Poslednja izmena:
Nova ploca tek prikopcana,ni jednom nije upaljena,od prvog pokusaja da je pokrenem se tako ponasa. Menjao procesor (sa drugog riga) menjao memoriju (tako sa tog drugog riga) i uvek isto,upali se na sekund-dve i odmah se gasi (i kuler na procesoru i kuler na napajanju) a ploca ostane pod naponom. Samo ploca prikopcana i nista vise.
Napajanje je verovatno

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Izbodi ubodi sve konektore ponovo i proveri na maticnoj da li su svi pinovi u redu od proca, probaj memoriju i svakom slotu.

Proveri na sajtu podrzane procesore.

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Izbodi ubodi sve konektore ponovo i proveri na maticnoj da li su svi pinovi u redu od proca, probaj memoriju i svakom slotu.

Proveri na sajtu podrzane procesore.

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Samo i procesori (i3 8100 pa na gore) . . . kakva glupost . . .

Poslednja izmena:
nije glupost nego su tako i rekli da ne moze 6-7gen na 8gen plocu...
ne znam odakle ti ideja da moze

Nisam rekao da moze,vec nisam obratio paznju na taj detalj jer sam samo video da je socket 1151. . .
Tako da sada imam na prodaju G3900 :D

Imam sledecu konfiguraciju i par pitanja:
Biostar TB250-BTC,
RAM 2x4gb,
G4560,
RX570 1komad.

Kako da povezem graficku (direktno na napajanje, na maticnu ili kombinaciju)?
Kako da povezem monitor (na maticnu-jer bih integrisanu koristio za rad, a RX570 samo za kopanje ili direktno na RX570)?
Da li da instaliram Windows 10 (i koju verziju) ili je neki drugi bolji za kopanje?

Imam sledecu konfiguraciju i par pitanja:
Biostar TB250-BTC,
RAM 2x4gb,
G4560,
RX570 1komad.

Kako da povezem graficku (direktno na napajanje, na maticnu ili kombinaciju)?
Kako da povezem monitor (na maticnu-jer bih integrisanu koristio za rad, a RX570 samo za kopanje ili direktno na RX570)?
Da li da instaliram Windows 10 (i koju verziju) ili je neki drugi bolji za kopanje?
Da li si realan sa ovim pitanjem u temi? Na guglu kucaj kako se ubacuje grafika u plocu i kako se napaja, od toga nema lakse. Slobodno prelistaj temu, sve imas.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Covek od 2012 na forumu. :)

Sve vise takvih ulaze u mining. Ne znaju racunar da upale ali znaju koliko koja kartica "treba" da baci.

Vrh Dno