Ako je hynix onda ih treba opet modovat jer je mining bios koji XFX stavlja losiji od ovoga sto mi koristimo, ako je samsung nemas potrebe nista da diras instaliraj drivere i to je to.
Pa probaj ***. To zavisi i od strapova, ne samo klokova
Da, hynix od 2000mhz nije isti kao onaj na 1750 fabricki, bar u vecini slucajeva.
Ja sam se vrteo ceo dan, ja mu kroz bios stavim 1070 za gpu i ufleshujem taj bios, upalim karte one na 1202 rade a napon kako on hoce sta god da mu stavim. Dolazio sam u iskusenje da reinstaliram i sistem ali je brisanje drivera pomoglo.
Gde kupujete evga napajanja, konkretno to GQ 750W, ako može kontakt na pm?
Možete i da mi preporučite par napajanja koja su dovoljna za 4 580 kartice, a da se mogu naći u prodaji kod nas.
Momci, da li je bezbolno praviti mix grafičkih na jednom rigu? Hteo bih da stavim rx 470 ili 480 na rig gde su već 280x i 7950, da li će to da radi normalno? Win 7 64 bit, 4 GB ram, 4 grafe ukupno.
Isto pitanje važi i za kombinaciju rx 380 + 7970, rx 380 + 470/480...
Da li će ta 470/480 da kopa punim potencijalom eth (oko 28, 29h), dok ove matore kopaju recimo zec?
Moraš da sačuvaš bios sa te kartice koja daje manje i uporediš sa biosom na ovim drugim karticama. Možda se neko igrao sa njima pre tebe... [emoji6]
Prevideo sam nekako zadnju rečenicu. Proveri memorije da li su iste. Imaš tačnu verziju biosa kada skineš sa atiwinflash pa uporedi da li je 100% isti bios u njima. Ako jeste, onda možeš probati da moduješ sam bios. Ako ni to ne pomogne onda je kartica leš...
Tako je jedan moj prijatelj kupio 4 xfx 560 i 3 po def imaju 1750 memoriju, cetvrta 1500.
Kaze covek da je bila zapakovana fabricki.
@lahaine
Uzimaj ako je jeftina. Opusteno rade na 28.5, jednu sam poterao na 29.5 cisto iz radoznalosti i radi vec mesec dana. 90% karti su sa golom memorijom pa se tu ni Asus ne razlikuje.
Ja licno imam brdo Asusa, od 470 mining preko 480 dual pa 570 expedition i strix pa do 580 dual i 580 strix i najmanje sam zadovoljan sa 580 strix 8gb jer sam ih placao previse za tih 1mhs razlike.
Vecina ovde kupuje Sapphire ali sam ja obecao Becky Lao da cu kupovati Asusa a ne znojavi Sapphire.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari