Koga interesuje, moja saga sa karticama XFX rs580 8gb se resila sama od sebe ne znam ni sam kako. Imao sam one dve kartice koje daju oko 25mhs na onom mining biosu i koje u MSI AB imaju vecu skalu za pomeranje core i memory clocka (kao da su drugi cipovi) sada daju 29mhs najnormalnije. Buduci da nisam ekspert, u AB sam bio stavio napon na -180 zbog potrsnje i temp i sledeci put kad sam restartovao, naravno cim se upali AB komp zakuca zbog preniskih napona (nisam znao), nakon par reseta, usao u onaj neki recovery mode uradio neki auto repair i sledeci put kad sam startovao miner, kartice kopaju 29mhs i u AB identicno izgledaju kao i ostale. Zna li neko da objasni u cemu je fora?
Pored toga, kako tacno resavate taj problem sa preniskim naponom?
Da li da stavljam da se AB ne pali automatski sa win?
Da li mozda da stavim u startup bat claymore a da preko nekih startup delayer ubacim da se msi upali nakon par minuta kad kartice vec krenu da kopaju?
Da li vredi da probam one metode u MSI AB sa 2d i 3d profile (mada nesto i ne mogu da nadjem tu opciju na svom AB)?
Jel ok settings 29.2 mhs core 1140, mem 2150, fan 55% temp oko 60 stepeni u kucnoj prostoriji?
Unapred hvala
Pored toga, kako tacno resavate taj problem sa preniskim naponom?
Da li da stavljam da se AB ne pali automatski sa win?
Da li mozda da stavim u startup bat claymore a da preko nekih startup delayer ubacim da se msi upali nakon par minuta kad kartice vec krenu da kopaju?
Da li vredi da probam one metode u MSI AB sa 2d i 3d profile (mada nesto i ne mogu da nadjem tu opciju na svom AB)?
Jel ok settings 29.2 mhs core 1140, mem 2150, fan 55% temp oko 60 stepeni u kucnoj prostoriji?
Unapred hvala
Poslednja izmena: