Jel moze neko da napise iskustva sa XFX 570 4gb kartama, koja podesavanja koristite, biose, koja memorija je na njima, koja je potrosnja?Cim na netu to niko ne bude pitao bar 3 danau prevodu, ni referentnih nema dovoljno.
Isto napajanje. Samo LC lepi nalepnicu preko njega.
HvalaJa sam namestao dva riga sa tim kartama, mem nije hladjena, bila je elpida, cini mi se 1130 1900, 0.925mV, oko 28 su bacale
Sent from my NEM-L21 using Tapatalk
Sapphire RX 580 8GB GDDR5 NITRO+ i ista ova karta samo OC varijanta, ima li ih ko i koliko bacaju na ETH-u?
ok je ploca. Napajanje je i previse ako kopas eth ali ako pokrenes neki drugi coin racunaj da u zavisnosti od jacine kopanja koju odredis karta moze povuci i 200w. Optimalna potrosnja eth i slicnih algoa je 100-110w, zec, lyra i slicni algoi 140-170w. nazalost 1070ti se nije proslavila sa potrosnjom koliko sam mislio, jos uvek je cackam pa cemo videti.
Ja sam uzeo G4400, pazi sta uzimas posto dosta procesora koji idu na obicnu tb250 btc ne mogu na ovu.
Edit: ja pricam o TB250-BTC+
Budi vrlo oprezan, ako ti je potrosnja 1300w a imas dva napajanja 1500w ukupne snage, nije lako podjednako ih opteretiti. Bolje idi na 2x850wMa da Zec, Zen. Imam vec tri riga. Na Zecu 6x 1070 sa komplet sistemom mi vuce okruglo 1000w.
Tako da racunam da bi 8 karti vuklo 1300w. Zbog toga milsim da bi 2x750w bilo optimalno.
Zanima me sta znaci u ploci ovo gen 1, 2, 3. Ploca Biostar TB85
Postavljeno je na Gen 1 . U nekim temama vidim, neko preporucuje, gen 2, neko gen 3. Od cega to zavisi ?
I da, koji CPU mi preporucuje za ovu plocu onda ?
Budi vrlo oprezan, ako ti je potrosnja 1300w a imas dva napajanja 1500w ukupne snage, nije lako podjednako ih opteretiti. Bolje idi na 2x850w
Sent from my NEM-L21 using Tapatalk
Porucio sam 12x Sapphire Rx580 Nitro+ kartica... Da li da se upustam u avanturu pravljenja jednog riga od 12 grafika ili da idem na standardnih 2x 6 komada? Izadje ni 200 ojra jeftinija ova prva varijanta, a ploce koje mogu da biram za to su:
Biostar TB250-BTC PRO
Asrock H110 PRO BTC+
Ima li neko preporuku za neku od ovih ploca ili mozda nesto trece...
Sta je prakticnije praviti od ove 2 varijante?
ko ima iskustva sa ventlatorima ako moze pomoc. Radi se o kartici upravo izvadjenoj iz kutije novoj, 1060 Gaming X 6gb. Jedan od dva ventilatora je malo zakrzljao i nema "snage" da se pokrene, tj koci ga nesto, ja cim ga malo rukom dohvatim i poguram on nastavi da se vrtim brzinom koja mu je zadata. Kako najjednostavnije da resim ovo? Nisam nikada rasklapao ventilatore
200 evra uštede mi ne znači ništa, ako ću se kasnije zezati sa rigom ako se nešto desi što ti kažeš.Iskreno mislim da je prakticnije imati 2 riga, posebno ukoliko nemas neku rezervnu komponentu. U slucaju da ti bilo sta otkaze, ceo taj rig ti stoji dok ti ne ukapiras koja kartica ne radi ili je mem ili nesto trece.. Inace, imas 2 riga, jedan radi, ti gledas sta ne radi na drugom.. Ipak 200e je 200e..
to znammislio sam na varijantu popravke
Jel ima neko Biostar TB250-BTC+ sa Celeronom G3900 ili G3930? Na sajtu u podrzanim procesorima uopste nema Celerona, cudno mi da ne podrzava.
Da li je dovoljno 2x EVGA 750W za 8x Sapphire Nitro+ RX580 8GB?
Radi G3900 na TB250BTC+, ja koristim bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari