Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Bolelo bi me uvo da im dam tolike pare za tu kartu.

Sent from my S6 Edge

Ljudi jedno kratko pitanje, imam u kompu r9 280x dual-x.
Jel bi imalo puno smisla pustiti je preko noci da kopa ETH recimo ili neki novcic?

Ljudi jedno kratko pitanje, imam u kompu r9 280x dual-x.
Jel bi imalo puno smisla pustiti je preko noci da kopa ETH recimo ili neki novcic?
ZEC pustis, baca oko 300 sola, sto je oko 1€ za 24h.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Kakva su raidmax napajanja? Konkretno gold rx modularni modeli . . .

LOL to je jedini nacin da ih imas na stanju, roknes cifru da usi otpadaju i cekas gejmere da dodju :d

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

To nema veze sa tom radnjom, taj 1070 je kod uvoznika oko 65-66000 din, covek je samo stavio svoju zaradu od 7-10% i prodaje u radnji.
Svi su se izbezobrazili, cak su i spolja poskupele karte pa je i uvoznicima veca cena.
Danas su mi nudili p106 za 260e, reko "eee 260e za asic kartu koju mogu da bacim za 2-3 meseca".
Hocu da kazem da su to sad realne cene, cena nije roknuta, sad sto su neki navikli da im madjari donose kartice za 20% nizu cenu to je druga stvar.
Inace, kod mene danas prva zrtva, neispravan usb riser, izgorela cela karica, ali bukvalno izgorela.

To nema veze sa tom radnjom, taj 1070 je kod uvoznika oko 65-66000 din, covek je samo stavio svoju zaradu od 7-10% i prodaje u radnji.
Svi su se izbezobrazili, cak su i spolja poskupele karte pa je i uvoznicima veca cena.
Danas su mi nudili p106 za 260e, reko "eee 260e za asic kartu koju mogu da bacim za 2-3 meseca".
Hocu da kazem da su to sad realne cene, cena nije roknuta, sad sto su neki navikli da im madjari donose kartice za 20% nizu cenu to je druga stvar.
Inace, kod mene danas prva zrtva, neispravan usb riser, izgorela cela karica, ali bukvalno izgorela.

Zasto bi je bacao za 2-3 meseca? To sto ce Eth da predje na PoS ne znaci da ne mozes sa njima da kopas nesto drugo posle toga . . .

Zasto bi je bacao za 2-3 meseca? To sto ce Eth da predje na PoS ne znaci da ne mozes sa njima da kopas nesto drugo posle toga . . .

Iskreno, iznenadjen sam da je i ovoliko potrajalo, mislio sam da ce vec polovinom augusta da sve ode u djavola.
Pa kopacemo mi nesto svakako ali je pitanje da li ce se od toga moci platiti struja.

Mnogo gledas negativno . . . i mislim da mnogo mnogo gresis . . .

@StainlessFrenky daj slikaj tu kartu opisi malo sta je bilo tacno, gde je doslo do gorenja?

^Slikao sam ali me mrzi da sad prebacujem, sutra cu.
Izgorela cela brate, ceo pci-e konektor samo sto nije odpao.

@Krki
Ja se nadam da si u pravu.

docice nam glave esktenderi i M2 adapteri

Ljudi, izvinite sto pisem u ovoj temi, ali ne mogu da postavim oglas. Interesuje me da li neko slucajno ima HDMI dummy adapter?
Ako neko zeli da mi proda, neka posalje PP.

Hvala!

Ljudi, izvinite sto pisem u ovoj temi, ali ne mogu da postavim oglas. Interesuje me da li neko slucajno ima HDMI dummy adapter?
Ako neko zeli da mi proda, neka posalje PP.

Hvala!
Imas ovde u temi semu za pravljenje, mislim da je Neogeo postavio. Pa daj nekom elektricaru da ti napravi. Jednostavno je i jeftinije nego da kupujes po oglasima

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

potrebna mala pomoc..
povezao sam sve ali nece da radi..
asus prime z270-p maticna
stavljen procesor (trouglic u donjem levom uglu) i kuler
napajanje poveano sa procesorom i plocom
ram memorija stavljena
mis tastatura preko usb povezan
monitor povezan preko hdmi kabla (prvo pokusao direktno na plocu a onda sam dodao i gpu pa stavio na graficku)..

ali nema slike.. upalim pc i hdd radi, ploca svetli, ali nigde nema slike.. cak stam i stavio ram u onaj koji preporucuju..

neki predlog ?

potrebna mala pomoc..
povezao sam sve ali nece da radi..
asus prime z270-p maticna
stavljen procesor (trouglic u donjem levom uglu) i kuler
napajanje poveano sa procesorom i plocom
ram memorija stavljena
mis tastatura preko usb povezan
monitor povezan preko hdmi kabla (prvo pokusao direktno na plocu a onda sam dodao i gpu pa stavio na graficku)..

ali nema slike.. upalim pc i hdd radi, ploca svetli, ali nigde nema slike.. cak stam i stavio ram u onaj koji preporucuju..

neki predlog ?

Hdmi kabal u graficku koja je u pci portu

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

probao i to ali nece.. imam dva hdmi ulaza na grafickoj.. moze bilo koji..?

Proveri da na monitoru ne moras da podesis da sliku daje preko HDMI-ja.

Proveri da na monitoru ne moras da podesis da sliku daje preko HDMI-ja.

Bravo kralju... Na monitoru nema nikakvih dugmica za podesavanja.. ali je napravljen tako da power dugme kada se lagano pritisne ulazi u opcije (namesta se hdmi).. ludilo..

Pogledajte prilog 234833Pogledajte prilog 234834Pogledajte prilog 234835

Jedini rig na kome mi je jos uvek obicno napajanje (Chieftek), sva ostala su serverska.
U svakom slucaju, nije problem u napajanju, kao sto se vidi na drugoj slici, molex konektor je malo zacrneo ali se vidi da je ostecen od spolja plamenom, zice su ok, vidi se i na trecoj slici da je molex na riseru neostecen. Plamen je krenuo na pocetku i na kraju pci-e konektora na riseru. Evidentno da je riser bio problem.

Edit:
@Fallout
Druze otvoren plamen, imao sam srece pa se ugasila sama od sebe. U pitanju je remote lokacija, muka mi je samo kad pomislim sta je moglo da se desi. Ovako, nije neka steta, bacim to u kantu i idemo dalje.

Poslednja izmena:
Ovo je strasno da nisi bio kuci pored rig-a upalio bi se ceo rig jos...

Izem ti kineske risere!!!Ovo je vec drugi skoriji slucaj pregorevanja istih tacno su za kantu jos kad su novi....

Koja ti je ova karta sto pregorela?:(

Edit:Uh mnogo si imao srece sto se ugasilo samo od sebe ja sam pomislio da si nekako sam ugasio,ovo je ne daj Boze nikome...Koliko vidim vatra nije zahvatila ventove tako da njih mozes da sacuvas i da ih prodas nekome na kp i taj hladnjak graficke isto sacuvaj da imas makar nesto sto vredi.

Poslednja izmena:
Ala gori ***, na sve strane se pale kartice i extenderi... sta je ovo u pm

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Koliko je dugo radio pre nego što se zapalio?

Vrh Dno