Smanji klokove malo, poslednji dag je napravio problem, nece karte da rade na istim vrednostima kao pre novog DAGa.Imam jedan problem u rigu ,radio i po 15dana bez reseta...
Sad prilikom restarta desi se da po neki put kad startuje minera zablokira odmah posle ocitavanja kartica?
Do cega moze da bude ?
I ako pristupim preko tw ,ugasim claymore pa pokrenem opet proradi , ili restart nece da digne sistem....
Kako moze to da se sredi ?
znaci li ovo da se moze videti bez otvaranja koja je memorija ili ne znaci? Ne znam gde pise taj part number
Evo ih iza coska i RX mining karte, najavljene i vec na sajtovima pojedinih proizvodjaca, tako da kapiram da ce trziste malo da se smiri narednih meseci.
Realno karte se sada prodaju za 350e opusteno, idu ko alva. Jedino mi nije jasno ko kupuje, ako kupuje one gotove rigove po nenormalnim cenama.
kad vec editujete bios smanjite voltazu u njemu i zar jos niko linux nije pustio sa usb-a ne treba hdd, radi 6 karti bez problema.
Kopa li iko sa linuxom uopste ?
Zbog tolike potrosnje ti i bacaju 29.8. Bolje ih stavi na 28.5 uz neku potrosnju od 650w, a i bice ti manje temp.EthOS 4X RX 480 4GB Saphhire nitro~29.8,može još da ide gore,ali i ovo je dosta.Nisam ja radio već mi lik podesio.Iz zida 550W.Dok radi ne diram,a to je skoro dva mjeseca.
Sad ga pretera, koliko ti bacaju karte u dualu ako si tako spustio potrosnju. Meni je nestvarno 680w u dualu.Zbog tolike potrosnje ti i bacaju 29.8. Bolje ih stavi na 28.5 uz neku potrosnju od 550-600w, a i bice ti manje temp.
Meni 5 komada u dualu trose 680w.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Pa kupuju oni koji se ne razumeju a culi su za kopanje i da moze da se zaradi od toga.
Ovaj se neradio, zanimljivo je da se prvo čuo jedno vreme, pa sam obrnuo napajanje za 180° i kao odgodio zamenu. Međutim vrlo brzo je totalno zaribao i imao sam prilike da se uverim kako radi termička zaštita (full opterećeno 900W). Inače fanless može da gura 400-500W. Za 600W sam stavljao 12ticu da duva kroz grill dok nije stigla Delta.
BTW. Nova Gigabyte Aorus 1080Ti kad pustim vent preko 50% počne da zuji. Šta reći koji su to QC resursi angažovani za proizvod koji je 800€
Da li neko zna da mi napise podesavanja za ETH, u pitanju je MSI GTX 1060 OC 3Gb. Hvala unapred
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Podesavanja za Eth u afeter burner.Podesavanja za cega?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari