Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Ma to je bila grupna kupovina, okle mene tolike pare , svi se smorili i kazu vrcaj pare, da sam bio sam odma kod advokata

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Sad lepo poruci P106-100 i uzivaj, stizu pocetkom Jula, to je vec izvesno dok za RX se nista ne zna. ;)

Ako malo pazljivije citate po netu za P106-100 lepo pise isporuka od 6-8 nedelja...takodje garancija je samo 90 dana...ako to kazu Rusi a trenutno su oni reper pored Kineza jer neke ploce i napajanja mozete naruciti samo od Rusa jer su otkupili full proizvodnju onda se ne treba nadati isporuci u roku od 3-4 nedelje...
https://4mining.ru/products/29256023

Garancija kod nasih je 1god, sad ne zanima me iskreno kako ce oni to da resavaju.

Drugo, i nasi porucuju ovo direktno od proizvodjaca tako da za ove karte nece biti problem. Zivi bili pa videli uskoro. Eto ja cu prvi ako mi stignu pocetkom Jula da okacim test za rig sa 6 komada, potrosnja, koliko baca, sve, ako neko pre mene to ne uradi.

@ nesic
Do mene, nisam znao za vasu igranku sa Altijem, mislio sam da pises za P106-100. U Alti su uvijek bili cigani, zao mi je sto ste tako prosli.

@ abacus

Ne bih se slozio, ali eto vidjecemo.

@ shone

Tako je.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Garancija kod nasih je 1god, sad ne zanima me iskreno kako ce oni to da resavaju.

Drugo, i nasi porucuju ovo direktno od proizvodjaca tako da za ove karte nece biti problem. Zivi bili pa videli uskoro. Eto ja cu prvi ako mi stignu pocetkom Jula da okacim test za rig sa 6 komada, potrosnja, koliko baca, sve, ako neko pre mene to ne uradi.

Samo meni nije jasno ko ce ti da godinu dana garancije ako proizvodjac je odredio da garancija bude 3 meseca! To sto je kod nasa donesen takav zakon nikoga ne zanima jer sta proizvodjaca briga ako tebi kartica posle isteka garnacije izgubi jedan sraf i nece da radi ili neki treci problem. Znaci da ce i ovi nasi da nesto muljaju debelo oko ovoga jer ako gledamo drugacije onda ispada da se nase prodavnice obavezeuju da ti narednih 9 meseci o svom trosku popravljaju kartice u slucaju kvara. Ako je tako onda koga briga ali ako nije sta onda?

Pa ***a tu je racun pa da vidimo sta ce biti.
Ako pise garancija=1god to je to

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

isto tako i apple daje 1 godinu garancije pa ti ovde imaš 2 kada kupiš iphone legalno. gledaš izvrnuto, našu državu se ne tiče koliko tamo neki belosvetski proizvođači daju garancije na svoje proizvode, minimum je jasan.

inače za ove nitro outlet je bila priča da su to u stvari nove karte samo ih prodaju kao outlet baš zbog garancije, jer sapphire navodno daje samo godinu dana na njih (i idu u bulk pakovanju, u kesici, kao semenke da kupuješ)

Poslednja izmena:
Otprilike da je tako kao sto Vojkan rece. Hvala bogu pa nas zakon koliko toliko stiti.

I ja sam uzeo kod Splintera ove gp106, e sad da li stizu ili ne pitanje je.. na sajtovima pisu shipping early july..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ako je tako onda nema zime.

Videcu i ja ako uspem da se snadjem za kintu da porucim bar 5 komada da sastavim jedan rig pa neka ga kopa. Jel moze na PM od koga se to porucuju kartice?

Poslednja izmena:
Ide avans bese?

Послато са HUAWEI P6-U06 уз помоћ Тапатока

Samo meni nije jasno ko ce ti da godinu dana garancije ako proizvodjac je odredio da garancija bude 3 meseca! To sto je kod nasa donesen takav zakon nikoga ne zanima jer sta proizvodjaca briga ako tebi kartica posle isteka garnacije izgubi jedan sraf i nece da radi ili neki treci problem. Znaci da ce i ovi nasi da nesto muljaju debelo oko ovoga jer ako gledamo drugacije onda ispada da se nase prodavnice obavezeuju da ti narednih 9 meseci o svom trosku popravljaju kartice u slucaju kvara. Ako je tako onda koga briga ali ako nije sta onda?

Nas zakon je u nasoj zemlji iznad bilo kog proizvodjaca (osim Microsofta) i ako pise da je minimum 2 god nema tu odstupanja.
Zato i prodaju kao outlet jer na taj nacin mogu da daju manju garanciju od 2 godine.

@abacus
Ja sam i odustao zbog takvog pilicarenja od kupovine, mada vidim da je to i najniza cena, ovde su neki placali prilicno zabibereno.

@fingon82
50%

Da li se isplati kopati sa nvidijama 1080/70, i da li neko to radi ovde sa foruma?
Ne mogu da pronadjem toliko konkretnih informacija kao za bilo koji ATI karticu

Prezvakano vec dosta puta, od NV je dobra kupovina 1070. Ili sacekaj malo da se vidi kako ce se pokazati na delu ove nove 1060 mining karte.

Koje drajvere koristite za kopanje ETH/ETC na AMD RX 470/480 kartama?

Sa 16.9.2 nikad nisam imao problema

Ok, ti su i kod mene :)
Hvala :D

Pozdrav ljudi, znate li mozda koliko ovo cudo moze da izvuce MH/s? Nigde ne mogu da dobijem tu informaciju!
Hvala puno

To je RX 470/570 /2

One fabricki bacaju negde oko 22Mhash/s, RX 560 bi trebala oko 11-12Mhash/s. Sa OC-o mozda 13-14 :)

Jel testirao neko te 560ke na Zecu?

meni RX 560 4GB daje 103Mh/s u Zecu, sta god sam probao nije stigla dalje od 104. ETH daje nesto preko 12 Mh/s. Steta sto se nisu pojavile pre, kad sam ja trazio nije ih bilo nigde. A jedna mi samo smeta.

Poslednja izmena:
Da li je svejedno koju da uzmem? :)

Da li moze da kopa ZCash, ETH, BTC ili je vezana za jednu samo? :)

Hvala

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno