Garancija kod nasih je 1god, sad ne zanima me iskreno kako ce oni to da resavaju.
Drugo, i nasi porucuju ovo direktno od proizvodjaca tako da za ove karte nece biti problem. Zivi bili pa videli uskoro. Eto ja cu prvi ako mi stignu pocetkom Jula da okacim test za rig sa 6 komada, potrosnja, koliko baca, sve, ako neko pre mene to ne uradi.
Samo meni nije jasno ko ce ti da godinu dana garancije ako proizvodjac je odredio da garancija bude 3 meseca! To sto je kod nasa donesen takav zakon nikoga ne zanima jer sta proizvodjaca briga ako tebi kartica posle isteka garnacije izgubi jedan sraf i nece da radi ili neki treci problem. Znaci da ce i ovi nasi da nesto muljaju debelo oko ovoga jer ako gledamo drugacije onda ispada da se nase prodavnice obavezeuju da ti narednih 9 meseci o svom trosku popravljaju kartice u slucaju kvara. Ako je tako onda koga briga ali ako nije sta onda?
Grujice oko 13MH/s daje na eth.
Moze li izvuci sa OC 24 MH/s?
Hvala
Upravo sam pre dve nedelje testirao bas taj model, Armor 1060 i karta bez problema uz klok +800 za memoriju daje 23+ MH, tako da ako se jos malo nategne i uz malo srece moze da baci i 24MH.
Da li je svejedno koju da uzmem?![]()
Da li moze da kopa ZCash, ETH, BTC ili je vezana za jednu samo?
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari