Pa jesi resio?meni se to desava na 970A ploci, ne vidi petu graficku, menjao usb ext. polozaj sve...nesto je do software-a garant kao i tebi
Jesi probao da kratko spojis pinove na ploci? Kazu da im je proradila tako peta grafa na dosta ploca...radnja koja se desava jos uvek...nadam se da nece dugo 🙂 ..sve sam proguglao ali nista
Jesi probao da kratko spojis pinove na ploci? Kazu da im je proradila tako peta grafa na dosta ploca...
Sent from my Nexus+6P using Tapatalk
Meni je pomoglo sledece: resetovao bios, postavio 1 grafu direkt u slot. Drajveri (nisu najnoviji) i instalacija prve karte. Paljenje, podesavanja u biosu (Gen1), gasenje. Drugu kartu na extender. Paljenje, prepoznavanje druge grafike, ponovo gasenje. Kada ovako instaliram svih 6 kom, ugasim i prvu prebacim na extender. Svih 6 kom MSI rx470 radi na MSI Z170A Gaming Pro Carbon ploci, pod Win 10.probao sam u biosu pci da prebacim sa auto na Gen 1 I iskljucio audio I nista ne vredi...doslo mi da ga zgazim samo tako ....
uzmem sa drugog riga jednu rx 470 sapphire I stavim je na mesto ove I ona radi najnormalnije, u ovom rigu su sve msi rx 470
ovu msi stavim sa sapphirkama I nece da radi ... znaci nesto graficka zeza ... sad sto I kako ...
da napomenem da ova msi kad se stavi direktno u slot na ploci radi
probao sam u biosu pci da prebacim sa auto na Gen 1 I iskljucio audio I nista ne vredi...doslo mi da ga zgazim samo tako ....
uzmem sa drugog riga jednu rx 470 sapphire I stavim je na mesto ove I ona radi najnormalnije, u ovom rigu su sve msi rx 470
ovu msi stavim sa sapphirkama I nece da radi ... znaci nesto graficka zeza ... sad sto I kako ...
da napomenem da ova msi kad se stavi direktno u slot na ploci radi
Da rasteretimo Zlatnog Bosanca malopravim rig i mogu da nabavim samo ASUS ROG Strix Radeon RX 570 O4G
kaze mi drug da mozda imaju zakljucane biose al vidim u prethodnim postovima da Vi uzimate i niko nije kukao
ako uzmem da li cu moci overklokovati posto ne bi kopao po default?
Imam ja kljuc za sve biose :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari