Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Meni su svi rigovi na win7, a samo jedan na 8.1 zato sto je maticna iz 91' pa nije tela 5 grafa na win7.

Koliko stranica ce jos proci da neko okaci krsteni sc sa 4 ili 5 kartica u rigu iz RX 5XX serije i da bacaju po 30mh....ovako ispada da su uspeli da zeznu stvar ovi iz AMD sto se tice mininga onako bas...

Jel imao neko problem da rig nece da bootuje sa Asrock H81 btc pro plocom i rx570 grafikama? Stavio sam vga na hdmi adapter (dummy plug) ali ne pomaze. Za sada mora monitor da bude nakacen da bi rig normalno radio.

Space je imao isti problem.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Probaj ovo
U biosu primary grafic adapter - Onboard;
Advanced -chipset conf.render standby - Disable

Probao sam u biosu sve zivo da menjam al nije pomoglo. Adapter nema audio izlaz, ovi adapteri su mi radili posao na rigovima sa 470 grafikama.

^^Druze to je adapter od PCI-e na obican PCI a na obican PCI ne mozes nakaciti grafike.
Taj adapter je beskoristan za mining.

Poslednja izmena:
Tacno, ali ko sto Mikec rece, bolje da te pare investira u bolju plocu.

Bolje naravno, ali ako ima jako napajanje koje je neiskorišćeno, onda je i ovo ok opcija. U Kini je 3k dinara. Ali da ne idemo u off, software je tema, hardver u drugoj...

Ok, pokusacu jos to, ako ne prodje, menjam plocu :).

Ima li nekih ploca trenutno 6x gpu da se mogu dobaviti, jel neko narucivao skoro?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

bilo juce po oglasima pro btc i do 150e i nesto malo po radnjama 11800rsd
madjari primaju rezervacije, ceka se od malo do nikad nije stigla, zavisi od srece i umesnosti dobavljaca

msi rx 470 4gb gaming x mi pravi problem, radi u slotu na ploci a na riseru nece...menjani riseri i stavljan na drugu ploci ista stvar ? da li je neko imas slican problem

Zdravo
Jedno pitanje , dali mogu da stavim na jednu plocu 4xASUS RX570 O4G GAMING + 2xASUS EX-RX570 4G , dali bi se javilo neki problem?
Hvala vam puno

Za instalaciju 6x rx 480 jel ima neka posebna procedura ili instaliram 6xgpu , restart, instaliram drajvere instaliram atipatch i trebalo bi da prepozna,posto meni ne prepoznaje 6tu grafiku ?

Koji je OS?

Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока

To onda nebi trebalo da bude problem, a da li ti ih sve vidi ili ne, da nije možda do ploče. Koja je?

Koliko vidi, da nije do risera ili do slota. Koliko vidi?

Koliko vidi, da nije do risera ili do slota. Koliko vidi?

Vidi 5 kom, risevi su normalno radili sa 5 kom na drugoj ploci, nije bilo neispravnih.
Zelena je stampa ploce, verzija je 6 ako to nesto znaci.

Bilo je bagovitih ploča h81 pa nisu videle 6 karti, tj da jedan slot neradi. Možda grešim sačekaj još neko mišljenje ja mislim da je do slota. Probaj malo da prebacuješ iz slota u slot risere, možda je do gremlina

stavi usb extendere, win10, instaliraj driver 16.9.2-16.11.5 i ako je sve ispravno videce 6 grafika

Vrh Dno