Probaj da menjaš adapter sa kartice na karticu. Na jednoj bi trebalo da ti bootuje kako treba.
Ja sam imao problem da na nekim karicama na rigu ne prikazuje ništa dok ne dođe do welcome screena i tad obično ne prepoznaje gpu clock na jednoj ili više kartica u trixu, AB-u i GPU-z-u.
Do duše ja sam ovaj problem imao na 4xx seriji al ko će znati
Probaj da menjaš adapter sa kartice na karticu. Na jednoj bi trebalo da ti bootuje kako treba.
Ja sam imao problem da na nekim karicama na rigu ne prikazuje ništa dok ne dođe do welcome screena i tad obično ne prepoznaje gpu clock na jednoj ili više kartica u trixu, AB-u i GPU-z-u.
Do duše ja sam ovaj problem imao na 4xx seriji al ko će znati
Da li se nekom desavalo da mu GPU0 uvek baca 0.000 Mh/s. Imam rig sa 4 kartice ( 2x rx470 4g i 2x rx480 4g ).
Ma koliko smanjivao broj kartica, uvek se GPU0 ovako ponasa, ili radi na cisto 0.000Mh/s ili na nekim vrljavim vrednostima - ( 0.8, ili 10Mh/s ali nikada punom snagom ).
Sve sam kombinovao sa HW strane da proverim to, i ekstendere i drugi PSU.
Btw GPU0 nije uvek isti, nego se menja...
Ne znam da li je do drajvera? OS je Win10.
Srdacan pozdrav!
Djordje
MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
razmisljam da kupim par komada ovih MSI, dali ih neko vec koristi i kako su se pokazale ili cu ja morati da se prvi opecem???
Preilistaš zadnjih 5 strana i nađeš 3,4 predloga. Da li ovde iko čita ranije postove?
Gigabyte GA-970A-UD3P
...a moze i jeftinija Gigabyte GA-970A-DS3P
Da li moze da radi sa sempronom 145 za mining,posto prvi sledeci procesor je 10000din?...a moze i jeftinija Gigabyte GA-970A-DS3P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari