A sta bi se desilo da kopira samo na 2000+ posto vozi memoriju na preko 2000 dovoljno je samo na 2000 strap jel, ili mora na sve preko 1500
Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока
Dobro si napisao, ako vozis iznad 2000 stalno dovoljno je u taj strap da ubacis. Mada je ova karta def 1750 tj treba ubaciti i u taj i u sve iznad njega novi strap.
Nadji na internetu gde imas najblizu prodavnicu centrifugalnih ventilatora. Malo su skuplji ali sluze jako dobro toj svrsi. Izgledaju kao turbine. Lako ces ih prepoznati na netu u ponudi medju ostalim ventilatorimaLjudi, ima li ko savet za dobar ventilator koji bi ubacivao svez vazduh u prostoriju sa rigovima, ili izvlacio topao vazduh iz prostorije? Ili mozda da ubacim 2, jedan koji izvlaci, a drugi koji ubacuje vazduh?
Hvala
Ja sam baš baksuz, prvi put poručim usb extendere i platim carinu od 615 din, a poručio sam samo 5 komada. Da li je još neko imao ovako iskustvo
Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока
Nadji na internetu gde imas najblizu prodavnicu centrifugalnih ventilatora. Malo su skuplji ali sluze jako dobro toj svrsi. Izgledaju kao turbine. Lako ces ih prepoznati na netu u ponudi medju ostalim ventilatorima
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Muka nas naterala...[emoji2]ccc flashujte karta a ne znate ni osnov...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari