Hahah upravo tako, ćuti da ne urekneš 😉Bas identicna situacija. Meni od 12 kartica 11 su sa dobrim ASIC-om. Uglavnom je to oko 75%, par sa 80 i eto jedna sa 66%. To je izgleda skart koji treba u racunar za igrice [emoji1]. Inace, meni za sad ventilatori rade bez problema posto vidim da neki vec imaju problem sa tim.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ne podrazumeva ništa... Osim da ima 6 konektora. Moje napajanje ima 8 konektora a ti pogodi koliko je to kablova 🙂Juče sam imao "zanimljivu" polemiku pa bih voleo da mi neko ovde kaže/potvrdi šta u specifikaciji napajanja predstavlja oznaka 6+2pin PCI-E x6?
Da li to podrazumeva 3 PCI-E kabla sa 2x (6+2) konektora ili podrazumeva 6 kablova sa 2x (6+2 )konektorima?
edit:
Mislim meni je jasno ali drugara nikako da ubedim :wall:
edit2:
ako neko ima viška 1 pci-e kabal od V850/V1000 nek pusti poruku na pp
Ili ekstendernekada bude gpu takt nekad takt memorije, ali jedno od to dvoje ga zeza 😉
Ili ekstender
Verovao ili ne meni se to desilo na jednom od onih asus 7950, skripuckao mi jedan vent od starta. Sreca pa imam dobro uvo, podmazao sam ga odmah i radio mi je godinama bez da stucne. Drugi vent je bio ok, ali taj je od starta bio suv. Kapiram da se to desi jednom u ko zna koliko slucajeva ali eto, desi se. Ja bih sada da pravim rigove podmazivao glanc nove karte za svaki slucaj.ma nova karta, zaboravili je podmazati 🙂 fabricka greska
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari