Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

polako polako, pa potraje 1-2 godine ima da suza suzu stize

polako, uskoro ce :)

Man'te se praznih priča...ja to slušam od aprila 2013 kad se prestajalo sa kopanjem BTC-a grafikama i još uvek kopam i zaradjujem. :)

edit:
E sad, ako je cilj ovih priča da se zaplaše "novi" i jeftino prodaju svoj HW onda se izvinjavam što vas ofiram i kvarim planove :d

Poslednja izmena:
BRAVOOOOoOoO!
Eto, najbolje rečeno i sažeto!!!

Onda ne gledajte cenu, potrosnju, isplativost... vec kopajte i uzivajte :) i smešite se kada počnu da stižu računi za struju :d

pu heb83mu provaljeni smo, nemoj posle kao damirbaj ili dambliraj ili kako vec da bude
:D

damir je u pravu :)

ovo je samo privremena nervoza zbog pada cene, uskoro ce pump opet tako da opusteno.

Valjda će potrajati još malo, makar risere da isplatim... [emoji23]

2014.come again

samo sto je pre 2014. bila 2013....Mislim da cemo tek videti reprizu 2013. al niko ne zna kad...po Coinmarketcapu 87.5% para od kripta pripada BTC-u...2013. par dana pre mega pumpa altova to je bilo preko 95%...Ja pocinjem sa kupovinom altova kad to dodje na 92-93%. Za sada sam se napunio samo sa par njih onoliko koliko mislim da mi je prihvatljivo da izgubim.

Poslednja izmena:
Bilo je manje puno altova tada. Sada smo sa nekolicinom jakih koji su odvadili malo kapitalizacije ali vraca se polako. Polako pasce i btc opet pa cemo u ciklus broj 3.

Gde gledas to po procentima raspodelu?

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Ima, ali sada će cijene ići dole 20-30%

Aha, nisam to znao, hvala pogledacu

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Ma mislim ne postoji opcija na coinmarketcap za % samo imas kapitalizacije po coinima.

Pre nedelju dve, nijedna r9 280x nije bila na K.. oglasima ostala, sve se pokupilo. A sada izobilje :). Stare grafe, rigovi, nove grafe. Kreće poplava

Pa pojaviće se valjda neki novi coin...Nekad [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pre nedelju dve, nijedna r9 280x nije bila na K.. oglasima ostala, sve se pokupilo. A sada izobilje :). Stare grafe, rigovi, nove grafe. Kreće poplava

ja bas pratim kp i ne vidim neku veliku promenu za prodaju grafika rx serija ni jedna jos nije na prodaju, 280x ima oko 25kom a bilo ih je i vise jos pre 2-3 meseca... a i ti rigovi sto su na prodaju bili su tu vec duze vreme...

ja bas pratim kp i ne vidim neku veliku promenu za prodaju grafika rx serija ni jedna jos nije na prodaju, 280x ima oko 25kom a bilo ih je i vise jos pre 2-3 meseca... a i ti rigovi sto su na prodaju bili su tu vec duze vreme...

Pošto sam prodavao svoju gamersku r9 280x, sećam se da je dosta takvih oglasa bilo pre više nedelja. I onda kako se rudarski zcash talas podigao, nestale su sve sa tržišta. Da li su prodate ili su vlasnici uzeli da kopaju, ne znam. A sada ih ima dosta u odnosu na tada. Oko novijih iz rx serije, nema ih baš mnogo ali se stidljivo pojavljuju i neki rigovi rudarski sa novim kartama, sve postavljeno sveže u oglase od pre 4 dana do pre 4 nedelje, a tek kreće depresija :)

Vrh Dno