Hahah upravo tako, ćuti da ne ureknešBas identicna situacija. Meni od 12 kartica 11 su sa dobrim ASIC-om. Uglavnom je to oko 75%, par sa 80 i eto jedna sa 66%. To je izgleda skart koji treba u racunar za igrice [emoji1]. Inace, meni za sad ventilatori rade bez problema posto vidim da neki vec imaju problem sa tim.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ne podrazumeva ništa... Osim da ima 6 konektora. Moje napajanje ima 8 konektora a ti pogodi koliko je to kablovaJuče sam imao "zanimljivu" polemiku pa bih voleo da mi neko ovde kaže/potvrdi šta u specifikaciji napajanja predstavlja oznaka 6+2pin PCI-E x6?
Da li to podrazumeva 3 PCI-E kabla sa 2x (6+2) konektora ili podrazumeva 6 kablova sa 2x (6+2 )konektorima?
edit:
Mislim meni je jasno ali drugara nikako da ubedim :wall:
edit2:
ako neko ima viška 1 pci-e kabal od V850/V1000 nek pusti poruku na pp
Ili ekstendernekada bude gpu takt nekad takt memorije, ali jedno od to dvoje ga zeza![]()
Ili ekstender
Verovao ili ne meni se to desilo na jednom od onih asus 7950, skripuckao mi jedan vent od starta. Sreca pa imam dobro uvo, podmazao sam ga odmah i radio mi je godinama bez da stucne. Drugi vent je bio ok, ali taj je od starta bio suv. Kapiram da se to desi jednom u ko zna koliko slucajeva ali eto, desi se. Ja bih sada da pravim rigove podmazivao glanc nove karte za svaki slucaj.ma nova karta, zaboravili je podmazatifabricka greska
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari