50 cm je i vise nego dovoljno...kako se ponasaju usb ekstenderi u kombinaciji sa moleksima starim na 7950 i 280x
Ima 80 Plus Bronze sertifikat pa sam mislio da je dovoljno,a i jeftino je.Mozda RaidMax Vampire 700W?Moze li neka preporuka,nesto jeftinije do 10 000.nikako tu je druga klasa napajanja
za 4x480 min 1000w
Koliko je generalno losija R9 380 sa 2GB u odnosu na 4GB?
To je samo slucaj kod ETH-a i EXP-a?
Jel neko porucivao usb extendere sa inostranih sajtova? Koliko nasi naplacuju carinu na 20-30 komada? Izvinjavam se za off topic.
Naplatili su carinu od 20% na sumu od 4400din? Do kog iznosa se ne placa carina? Oni su racunali vrednost ekstendera u Srbiji, umesto da gledaju koliko si stvarno platio....
obicni sa molexom, usb imam 30% skart, to koristim samo ako ne moze da se dohvati
PDV se uvek placa ako otvaraju posiljku i procene vrednost, carina se ne placa do 50eur
zavisi od ture, ja sam imao srece na 20+kom nije bilo skarta, ali se desi da neki iskace ja ka ponovo namontiram na drugo mesto on radi vec 2 meseca, po meni su extenderi najveci problem oko odrzavanja, jer su ostale komponente sve kvalitetne
mzoda su i oni extenderi bez molex-a ako navatas kvalitetne najbolje resenje (kojih danas nema a da valjaju) na BTC plocama osim ovih novih na koje mora po neki USB extender
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari