da skontao samasus 380 kakve su se pokazale, imam ih u ponudi?
sasvim solidno, ni sam jednom do sada problem, samo se treba navici na gpu tweak koji ima poneki bug.
da skontao samasus 380 kakve su se pokazale, imam ih u ponudi?
nVidie su SKUPE za ovaj posao vise para se uzme sa ATI setup-om (1x1070=2.5x380) i tu je prici kraj, a da ne kazem da prvo izadju mineri za ATI (a ovde je zakon imati pravi miner u pravo vreme $$$$)
![]()
isto tako ako se kopa lbc (koji si ti sahranio pre 2 meseca) 1x1070 = malo vise od 2,5 (iako su sada 1070 vec od 420e) x380 na eth uz znacajno manju potrosnju. Ali slazem se da su nvidie za eth neisplative vec treba juriti 380.
1KW uz undervolt bez problema na 4x480.
AsRock H81 Pro BTC 8.600din
CPU G1840 4.100din
4xR9 380 Asus Strix 4GB 121.200din
SSD 120GB Patriot Blast 5.000din
DDR3 8GB 1600MHz Corsair VS 4.200din
1000W Raidmax Vampire RX-1000GH 18.000din
Pa bile su u emmi-ju ploče pro btc za 7200 dinara, mada verovatno samo za određene osobe, sve ostalo ima kolko oćeš
Pa, znam, u sustini sam mislio ako dodje do prekrajanja da uzmem polovan procesor, polovan hard (obican), polovnu memoriju i rig da pravim sam, a napajanje ima ovo jeftinije Raidmax RX-1000AE-B Modular i kosta 1.600din manje, a merac struje bih svakako uzeo, jer moram i po kuci da vidim na ostalim uredjajima sta mi jede struju, pa da to korigujem (nadam se da nisu komsije jer su mi rodjaci)![]()
@Kapuero
Po jedinicama mjere koje tebe zanimaju MHs mogao bi porediti
1. 3x480 i 4x380
2. 4x480 i 5x380,
obzirom na budžet kod tebe je opcija 1
Čemu bacati pare na potrošač struje (osim ako je dijeliš račun sa nekim koji će uvijek misliti da ti potrošač laže)
Čemu ovaj mjerač temperature? Na samim karticama, a i na ploči imaš već mjerače temperature.
Ono što meni nije jasno u tvojoj računici je šta ti planiraš sa preostala 2 porta na H81 ploči?
Kombinacija 3*480 ti daje par MHs manje, ali i troši manje, a kartice 480 su svakako bolje za dalju preprodaju.
Uz sve to ti ostaju 3 slobodna porta!!!
Sigurno ne bi trebalo biti teško da nađeš nekoga za šerovanje opreme koju imaš (procesor, memorija, SSD, CPU, ploča, napajanje 1200).
Podjelite sve ove troškove na pola, kao i utrošenu struju.
Da si negdje u komšiluku ja bi ti odmah ponudio kiriju za ta 3 slobodna porta![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari