Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

ma ja cu ih flashnuti svakako...kao i sve sto imam su fleshnute sa vbe7 i rade evo vec 3 godine bez problema

koliko rama (sistemskog, ddr2 u ovom slucaju) treba za mining, po grafi? ili nema veze, moze i samo 2gb ukupno (recimo)?

To koliko rama na kartama ili sistemsko rama treba zavisi i od algoritma i minera koji ce se koristiti... vidim da za ETH i derivate treba boga oca i jednog i drugog...

Pozdrav ! Dali r9 280x × 3 može da izgira napajanje od 750w ???
Moze ako ces samo da kopas eth ali za druge algoritme nece moci.
Ima li neka od ovih silnih 380 dual bios?
Nitro
koliko rama (sistemskog, ddr2 u ovom slucaju) treba za mining, po grafi? ili nema veze, moze i samo 2gb ukupno (recimo)?
Minimum je 4gb za eth i 3x280x rade bez problema sa tom kolicinom

ma radi sve ja se ne mogu nacuditi kad procitam neke komentare kako treba 6 ili 8 GB, nema potrebe sve radi sa 4Gb normalno stabilno i ne puca kad se mjenjaju dagovi.

Samo me nervira diff i cjena :p

Trebalo je za leocoin.
Za eth u bilo kojoj kombinaciji 4GB RAM dovoljno.

ma radi sve ja se ne mogu nacuditi kad procitam neke komentare kako treba 6 ili 8 GB, nema potrebe sve radi sa 4Gb normalno stabilno i ne puca kad se mjenjaju dagovi.

Samo me nervira diff i cjena :p

E sad mi odgovori, možda ja ne znam nešto što vi znate, sa 4 GB rama je kopanje stajalo kad se menjaju DAG-ovi, po dodavanju još 4 GB, više ne staje, ništa drugo nije menjano

Pozdrav svima, htedo pre neki dan da bacim na oglas da prodajem rigove, kad malo pogledah , vidim drugari, da vi kopate sve u sesnest . Upalim jednu 280X na nicehash kad ono ispade 10 MH ko iz puske. U nicehash pise 2 doloresa na dan, opa bato, pa da vas pitam posto nisam kopao vise od godinu dana jel ovo istina il neka mucka. Ako je tako onda je to lepa kinta samo da vidim kolko mi se ubajatila voda u kartama pa da pripalim rigove. Vidim i neki eth al nisam znao da ga upalim javlja mi mvsc120.dll da ga zeza.

Pozdrav svima, htedo pre neki dan da bacim na oglas da prodajem rigove, kad malo pogledah , vidim drugari, da vi kopate sve u sesnest . Upalim jednu 280X na nicehash kad ono ispade 10 MH ko iz puske. U nicehash pise 2 doloresa na dan, opa bato, pa da vas pitam posto nisam kopao vise od godinu dana jel ovo istina il neka mucka. Ako je tako onda je to lepa kinta samo da vidim kolko mi se ubajatila voda u kartama pa da pripalim rigove. Vidim i neki eth al nisam znao da ga upalim javlja mi mvsc120.dll da ga zeza.

ako hoces da prodas sad je pravo vreme...posto je trenutno otimacina za hardwerom ( kao zene na akcijama za cipele i torbice :D ), pogotovu ako su ti rigovi sa 280x ,sto se bacanja tice trebalo bi da ti baca oko 20mhs tj duplo vise nego sto si napisao...ali moguce da si bio nestrpljiv pa da se statistka nije zaukala,kasnis recimo nekih par meseci ali jos nije kasno da i ti svojom kasikom zagrabis malo meda ;)

Pomoć oko izbora za ovaj posao:
- 280x vs 380x
- koji procesor i ploča su trenutno najbolji izbor uloženo / dobijeno

Vrh Dno