Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
ima original ventovi za safirke par i cena im je od 15$ i ne treba nista da se lemi isto kao original
sta im je riknulo?
Pa zaribali ventilatori, lezaj treba zameniti, izgleda da kace ivicu od tela kulera pa tandrcu 😀. Daj mi na PM broj od tog momka sto si napisao da radi servis iz NS-a.
Sto se tice kupovine kulera nisu normalni ako je cena 12e/15usd za komad, to je suludo. ***, na 10 Asus 7950 dc2t mi ni jedan kuler problem nije pravio, a na skoro svim Safirkama otisli ventovi iako su bile undervoltovane i radile na defaultu, a i temperature su im bile 15C vise nego na asusu.
Da li se nekom javljao problem da mu ploča ne prepoznaje grafičke kad su na riser-ima (16x1) nego samo kad su derektno ubodene u x16 slot?
Da li se nekom javljao problem da mu ploča ne prepoznaje grafičke kad su na riser-ima (16x1) nego samo kad su derektno ubodene u x16 slot?
Setup od 4 x 270 Safir i 1 x 270 Club 3D, na H61 pro BTC ploči, sve undervoltovane na 1,05V i na default tj. 945/1250 taktovima, od pre neki dan ima problem sa jednom od karata, naime kopanje je samo stalo, po restartu se jedna karta nije videla u device manageru, po ponovom restartu se pojavi i kao sve je normalno, ali kad se pokrene kopanje, rig se zaledi, i gašenje iz struje jedino pomaže.
Otkrio sam koja je, izvadio je, proverio dal nema fizička oštećenja, proverio extender, sve u redu, vratim kartu, opet se zaledi rig kad krene kopanje, kad pustim samo nju da kopa, opet se zaledi rig.
Ostatak riga bez te karte radi savršeno.
Naravno izvadio sam je, i stavio u moj desktop da je flešujem na default napon i testiram, međutim, pre flešovanja sam čisto onako pustio da probam, i gle čuda, karta radi, i to sa istim podešavanjima i na istom extenderu ko u rigu.
Malo mi glupo da je opet probam u rig, već probao 2-3 puta, a u desktopu radi.
Možda su gremlini u pitanju ili nešto drugo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari