Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
ima original ventovi za safirke par i cena im je od 15$ i ne treba nista da se lemi isto kao original
sta im je riknulo?
Pa zaribali ventilatori, lezaj treba zameniti, izgleda da kace ivicu od tela kulera pa tandrcu. Daj mi na PM broj od tog momka sto si napisao da radi servis iz NS-a.
Sto se tice kupovine kulera nisu normalni ako je cena 12e/15usd za komad, to je suludo. ***, na 10 Asus 7950 dc2t mi ni jedan kuler problem nije pravio, a na skoro svim Safirkama otisli ventovi iako su bile undervoltovane i radile na defaultu, a i temperature su im bile 15C vise nego na asusu.
Da li se nekom javljao problem da mu ploča ne prepoznaje grafičke kad su na riser-ima (16x1) nego samo kad su derektno ubodene u x16 slot?
Da li se nekom javljao problem da mu ploča ne prepoznaje grafičke kad su na riser-ima (16x1) nego samo kad su derektno ubodene u x16 slot?
Setup od 4 x 270 Safir i 1 x 270 Club 3D, na H61 pro BTC ploči, sve undervoltovane na 1,05V i na default tj. 945/1250 taktovima, od pre neki dan ima problem sa jednom od karata, naime kopanje je samo stalo, po restartu se jedna karta nije videla u device manageru, po ponovom restartu se pojavi i kao sve je normalno, ali kad se pokrene kopanje, rig se zaledi, i gašenje iz struje jedino pomaže.
Otkrio sam koja je, izvadio je, proverio dal nema fizička oštećenja, proverio extender, sve u redu, vratim kartu, opet se zaledi rig kad krene kopanje, kad pustim samo nju da kopa, opet se zaledi rig.
Ostatak riga bez te karte radi savršeno.
Naravno izvadio sam je, i stavio u moj desktop da je flešujem na default napon i testiram, međutim, pre flešovanja sam čisto onako pustio da probam, i gle čuda, karta radi, i to sa istim podešavanjima i na istom extenderu ko u rigu.
Malo mi glupo da je opet probam u rig, već probao 2-3 puta, a u desktopu radi.
Možda su gremlini u pitanju ili nešto drugo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari