To ne bih znao ali vidim da ih ima. DC2 V2 hladjenje je bilo daleko efikasnije. Jeste troslotno ali je hladnjak ogroman i ventovi su rastereceni. Kad su bile paklene vrucine po 40c meni su na scryptu sljakale na 32-36% i to je bio max do kojeg su dogurali ventovi ikada.Saj mislim da niko nije napravio vece djubre nego Asus 280x kartu. Ne postoji primerak da nije zakucao vent posle godinu dana. Npr moje su radile na 1050/1250 i 35-40% vent.
Mislim da asusovi ventovi imaju i zastitu protiv toga. Ne bi trebalo da je izgoreo pogotovu ako trzne tako.
Jel se glatko okrece prstom?
Imam mali problem sa powercolor r9 270x pcs+ sledece prirode: ima zakljucan bios i ne mogu nista da joj uradim (vbe ne pomaze) , a zarko bih joj spustio takt na ispod 1050mhz gpu i smanjio voltazu , do sada sam resavao problem tako sto sam imao 14.4 catalyst drajvere sa kojima sam mogao da biram takt po zelji ispod deklarisane, i pri tome kartica sama obori voltazu.
Znam, bila slicna tema ovde pre par meseci, ali ne mogu da je nadjem :S . zamolio bih clana koji ima otkljucan bios , ako je moguce da me kontaktira na PM
Imam mali problem sa powercolor r9 270x pcs+ sledece prirode: ima zakljucan bios i ne mogu nista da joj uradim (vbe ne pomaze) , a zarko bih joj spustio takt na ispod 1050mhz gpu i smanjio voltazu , do sada sam resavao problem tako sto sam imao 14.4 catalyst drajvere sa kojima sam mogao da biram takt po zelji ispod deklarisane, i pri tome kartica sama obori voltazu.
Znam, bila slicna tema ovde pre par meseci, ali ne mogu da je nadjem :S . zamolio bih clana koji ima otkljucan bios , ako je moguce da me kontaktira na PM
moze 7950,280x mada je taj raidmax problematican
Aha pa to i ja mislim, samo ne znam kolika je maksimalna realna snaga ovog napajanja na 12v grani?te r9 karte ne bi trebalo da troše na eth-u više od 100-120 w, + ostatak kompa neka bude 100 w = 340 w, imaš luft za jednu 280x koja ne troši više od 200-totinak w, ja na chiftecu od 1000w teram 1 x 280x i 4 x 270, sa smanjenim naponima i default taktovima, chiftec hladan
Ako imaš Raid 850 AE slobodno stavi još 2kom 270-tice
Drugari recite mi koju maksimalnu grafiku bih mogao da dodam na rig, gde su trenutno dve Asus R9 270-ice, na PRO BTC H61 ploci, jedan hard od 80 gb, 4 Gb DDR3 Rama, proca od 2,60 ghz dual core Intel celeron i napajanje Raidmax 850 w?
Kupio bih jos jednu, ali ne znam koju bi jos maksimalno moglo da podrzi ovo napajanje, pa me zanima vase misljenje.
Hvala unapred.
Aj probaj neku drugu crnu. Mozda ti ta prekida, proveri kontakt.Pa sa jednu, spojim zelenu i crnu... U glavnom zavrti sr vent na sekundu i ugasi se...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari