Kako su se pokazale R270 posto vidim da su kod nas jeftinije oko 30-40 eura, a imaju istu kolicinu stream procesora kao i ove 270X?
Videcemo kad prestane ladnoca.
Ja imam asus 270x dc2 top i teram ih na 460 i imaju 1300 obrtaja venta.
Koliko imaju obrtaja te tvoje sapphire na toj temperaturi?
koja je max temp na kojima mogu bezbedno da se drzie r9 270?
pa šta si ih nategao tolko, bolje čuvaj vent i pusti temp 5c gore![]()
Nije tolika frka temperatura cipa.
Vazno je kolika je temperatura naponske da se nesprzi.
Najbolje uzeti kinez vent 8 u winwin-u (200-300 din)i staviti da duva na naponsku.
3 kartice mi rade izmedju 20-45% i na 67-8 stepeni, dok je ovoj jednoj vent na 85%, nema mi nikakve logike..Stavi na 70-75 pa probaj kako vrti vent i obavezno neke ventilatore da odvode vruc vazduh sa karte i naponske.
Ma mislio sam na ventove ne na kartu. Ako je napon zaključan ne možeš ni da ih nategneš ni da ih uštineš, sam klok pravi mizerne razlike.Uopste nije nategnuto (bar mi se tako cini).
Napon 1.087V. Mozda moze dole jos ali nemam vremena da cackam.
Koji proizvođač?3 kartice mi rade izmedju 20-45% i na 67-8 stepeni, dok je ovoj jednoj vent na 85%, nema mi nikakve logike..
Kolika ti je temp u sobi gde drzis miner?
Koliki su ti taktovi karti?
GPU?
MEMORIJA?
na 270-ama?
Ma mislio sam na ventove ne na kartu. Ako je napon zaključan ne možeš ni da ih nategneš ni da ih uštineš, sam klok pravi mizerne razlike.
Koji proizvođač?
Jeste na terasi..ali zatvorenoj (PVC). To mi je "radna soba" tj. tu boravim kad sam na kompu, temp. je 20C (tako pokazuje termometar).Da nisi izneo na terasu kartu?![]()
Uzeo sam ovde na forumu na oglasima, ali mislim da je planulo 15 minuta od postavljanja oglasa.
Po defaultu seidon 120v cpu fan radi izgleda na max 2400rpm dok ovaj fan na radiatoru radi na valjda min 700 rpm…. Jel to ok ili treba da se menja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari