Prodaje se kao Gold jer jeste Gold. Jad se upece na 40c onda je jaaaaak Gold, na normalnoj temp prolazi kao platinum.La.Prestige je napisao(la):Nope.
Prodaju ga kao gold sertifikat ali je u praksi drugacije i ponasa se kao platina.
http://www.plugloadsolutions.com/psu_reports/COOLER MASTER_RS-A00-AFBA-G1_1000W_ECOS 3495_Report.pdf
Brutalan izgled, ultra tih ventilator, je*ozovne performanse, flat kablovi, full modular, manje od ss 1000xp, 8x6+2 pin, 5 godina garancije i sto je najbolje - fantasticna cena. Ja cu najverovatnije pazariti 5 ovakvih jer vec duze vreme trazim zamenu za sva napajanja koja posedujem i da konacno resim muke sa dual-psu resenjima.
Za te pare,ovo je vise nego extra kupovina al realno!!Cisto ako nekoga zanima, pojavio se dugo ocekivani Cooler Master V1000. Cena 19k u firmi na M. Extra cena za full modular, ultra silent & 80+ platinum napajanje.
Po meni bolje napajanje od Seasonic 1000XP koji je vise od 10000 skuplji.
onda ih lepo tuzis , pa da vidis kako brzo promene misljenjeJedino u servis, oni jedva cekaju da otkazu garanciju nekom
Jedino u servis, oni jedva cekaju da otkazu garanciju nekom
Deklarisana snaga mu je 650W, ako realno za 24/7 ima 500W, valjda je to dovoljno za 2 grafičke, undervolt-ovani procesor (1.0V), SSD+HDD, 2x2GB rama :trust:. Mene više brine (jer ne razumem) onih 19A na granama i kako da povežem napajanje za drugu grafičku.:eyebrows:To je tesko naprezanje LC-a, specifikacija snage mu uopste nije tacna...
Deklarisana snaga mu je 650W, ako realno za 24/7 ima 500W, valjda je to dovoljno za 2 grafičke, undervolt-ovani procesor (1.0V), SSD+HDD, 2x2GB rama :trust:. Mene više brine (jer ne razumem) onih 19A na granama i kako da povežem napajanje za drugu grafičku.:eyebrows:
E, ovako...hteo sam da uzmem HD7850 (ako skupim keš možda i 7950) za rudarenje uz već postojeću HD5850. Znam da grafičke zajedno troše oko 300W kad su opterećene. HD5850 ima 2x6pin napajanje a HD7850 1x6pin napajanje. Ono što je meni nije jasno je to da li moje napajanje ( LC6650gp3 v2.3) može to da izdrži pošto ima 2x12V sa po 19A i kako bih to mogao iskombinovati? Molim vas da imate na umu da baš i nisam neki "stručnjak" za struju :d
edit: Jedna grana sa 2x6pin izlazom je već zauzeta za HD5850
To me upravo i brine, jer kod mene lepo piše da na obe 12V grane ima po 19A :wall:Ja imam LC6650GP3 V2.3 i imam 25A i 27A na dve 12V grane. I za njega mpgu da kazem da moze da gura te dve karte, a to tvoje je ona stara verzija koja je bas djubre ne bih znao.
Jeste...moje napajanje je identično ovom sa linka :wall:.. Na prvoj 12V grani mi je HD5850 sa 2x6 pin konektorom, drugu grafičku bih nakačio preko adaptera 2x Molex na 6-pin. Ako može malo pojašnjenje oko ovih 456W (pošto je deklarisano na 368W a grafičke zajedno pod max. opterećenjem troše oko 320W) i kako se to izračunava pogotovo ovaj deo oko amperaže (***a nisam išao na ETF :d)? Ako ti je smor za objašnjavanje može i neki link gde je objašnjeno :wave:Ako je to ovo napajanje
http://traficantesdehardware.com/images/reviews/fuentes/LCPower-LC6650GP3-650W-Rev23/img/006.jpg
onda je to bas kockanje. Na 12V granama pise da daju 19A ali samo ako ih pojedinacno opteretis. A ako ih opteretis zajedno one ne mogu da izbace tu amperazu. Jer bi onda za izlaznu kombinovanu snagu 12V grana stajalo 456W a ovde pise 368W. Znaci ono je deklarisano na 368W maksimalnog opterecenja na 12V granama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari