Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Kad sam ti rekao nadji to znaci karte a ne oglas, da mi obezbedis i posaljes ili nadjes nekog ko moze, a mogu i ja da nadjem laznih/starih random oglasa na netu koliko hocu... To sto ima oglas ne znaci da ima karti

Sent from my NEM-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa sto mi ne rece na pp. [emoji4] Oglas nije bio lazan, ja sam se cuo sa likom. I isao da pogledam. Sve uredno, nema garanciju, zato i nisam nista uzeo.

Slazem se. Cijena je bila nevjerovatna, rijetko se desi, ali izlete i takve ponude.

Karti ima, rx570/580; rx480 u pravilu ne svaki dan ali stalno izlaze novi oglasi. Dnevno min dva riga sa gorespomutim kartama se prodaju. Kakva je situacija u Srbiji, ne znam, ovdje je drugacije.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Poslednja izmena:
Sta sve necu procitati... Ma dele dzabe karte kod tebe, a nigde se ne mogu nabaviti [emoji23]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Bilo nitro+ jutros u E**** pustili kolicinu ja ugrabio nesto.
emmi.png

Poslednja izmena:
Kad se setim da su mi oko 20 decembra govorili da je preskupo 340e za Nitro+ rx570 8gb :p

Tako sam i ja nedavno uzeo preko sajta... Pa me zovu posle dan dva da kazu da ipak nema (nekome drugom prodali). Tako da bolje ih nazovu da se ne razocaras.

Tako i ja naručio telefonom skoro kad bila nitro 470 8GB za 37k, posle dva dana me zovu, žao nam je nije dobavljivo.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ma... Prodali svom 'prijatelju'. Zato coveku i kazem da proveri da se ne razocara.... Mada ja i dalje nebih dao tolike pare na 570 karticu.

Da tad nisam uzeo nikad ne bi ni krenuo sa ovim , naravno da sve zavisi od cene koja je trenutno ali sa danasnjom cenom ETH ja sam iskopao za 29 dana = 237 $ , pa ti vidi jel trebalo ili nije . Ja sam svakako prezadovoljan i sva sreca da tad nisam poslusao savet :)

Koja to kartica kopa eth 8$ dnevno? [emoji23] A ove nitro što ste naručili u emmi, čisto sumnjam da će vam stići. Javi će vam da je greška u sistemu i da ih nema...

Ma... Prodali svom 'prijatelju'. Zato coveku i kazem da proveri da se ne razocara.... Mada ja i dalje nebih dao tolike pare na 570 karticu.

Ne bi im bilo prvi put, bar samnom. Nema veze ja to onako iz sporta uzeo, inace sam u zelenom timu skoro sa svim rigovima.
Javim ishod.:smash:

joca 89

Ako je pitanje meni bilo upuceno onda je odgovor 2x rx570 a ne jedna kartica .. Taj podatak nisam naveo , moja omaska , ali kako god , ja sam obe platio 680e a po trenutnoj ceni ETH-a ce zaraditi 250$ , moras priznati da je ovaj mesec bio i te kako isplativ .. Doduse ja nemam nameru da dizem to sto kopam jer mi nije frka za lovu ali da danas dizem to bi bilo to ..

Nemoj računati trenutnu cenu već cenu kada prodaješ, - struja. Dobre ti te 570, mora da daju po 35 mh/s... [emoji3]

I ja se cudim kako si toliko napravio love sa dve rx 570. Ispade tscno bacaju 35-40 mhs

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ne nego daju 60.3mh/s i to je trenutna zarada po ovoj ceni s tim da su mi prvih 5 dana davale 44.5mh/s pa sam tek onda sredio bios i dobio 60.3 , to znaci da sam od pocetka sredio bios sad bi imao jos 10$ vise . Kacio sam gomilu slika i podesavanja ne znam sta je tu cudno , Vojkan je to sve ustelovao , ne sumnjas valjda u njega .. Pa mozes ti da racunas sta hoces a ja ti govorim kako bi bilo sad kad bi podizao , bio je ETH i manji i veci od trenutnog a kako mislim da moze biti samo bolje ja ga sad svakako necu prodavati .. I da , trose po 100w , hladne kao spricer , skoro pa necujne , Nitro je zakon :)

Struja za ceo komp ce biti oko 200kwh tj nekih 2000 din , eto to je ono sto moram odbiti ali kako cu to lako podmiriti necu dirati iskopano ..

Na domacem poularnom sajtu za kupovinu ima RX 570 Nitro+ kod jednog prodavca za 320e (ili mining verzija za 305e), trazi se 50% avans placanje. Nemojte da neko nasedne. :)

Ја сам питао могуће на истом популарном сајту лика који продаје ригове... тражи ми 1500Е за машину са 3 1060. Вероватно би ми доста јефтиније изашло да сам склапам, кренуо бих са 2-3 картице за почетак а после бих убацио још. 50% на продају па 50% на трговину. Па да се играм :).

U čemu je razlika između onih add2psu? Bile su preporučivane one pločice, sad kad sam ih poručio vidim pričate o ovim sa kablovima...
Da li se isto ponašaju?
A ne znam ni što sam poručio kad spajalica radi savršeno već godinu i po

Ja sa kablovima nemam prob. Rade odlicno a cena ista i ne trosi molex konektore

Sent from my iPhone using Tapatalk

ponekad se desi da se 24pin na ploci greje, ako se kojim slucajem, AKO, desi i sa tim adapterom upalice se kao licna ako zice nisu debele bar kao zice sa napajanja

Cekam samo dane kada ce poceti goreti stanovi sa dva napajanja. Ne zelim nikome to ali sve ovde moze dok ne izgori.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Jesu li se javili povodom ove porudzbine, zivo me zanima?
Ako bude nesto od ove porudzbine ja ne znam.. Stavljaju na sajt to bezveze a imaju prodato preko 2000 karti unapred...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

ma to se pojavi pokupe njihovi a nama prodaju pricu povuko sajt karticu sa reklamacije

Ma samo jedno napajanje sa jednom granom i nema greske. Ostavi prostora bar 200+ W da moze da dise i ima da radi godinama.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Koje napajanje uzeti za 6kom rx570 4gb?

Neki corsair,seasonic ili tako nesto?
850 krstenih je malo?

Vrh Dno