Koliko se Vapor-X pokazao bolje od Dual-X?
oki super thnxGoldi imam ih ja..
Korektna kartica, ventovi klasika kao i na dualx modelima.. s tim sto imaju po 3 venta po grafi..
Lepo odrzavaju temperaturu u lokalu.. oko 65c im je temp na full loadu..
Odrzavanje kao i kod ostalih grafika (barem sto se mene tice).. svakih par meseci (prolece/leto), tj svaka 3 meseca (jesen/zima) izduvavanje prasine, i po potrebi zamena termalne paste..![]()
Sto se tice Sapphire R9 280X DualX ja imam bas losa iskustva. Od 12 kartica 11 crklo u prvih 10 mjeseci. Cudi me samo kako je ova jedna prezivjelasve cekam kad ce pa da idem po jos jednu zamjensku. U zamjenu ovih sto sam reklamirao sam dobio Sapphire R9 280X VaporX tri-x i zvjer je u odnosu na Dual-X. Ima debeli pasivni dio hladjenja koji lezi na komponentama skoro preko cijele kartice, tri ventilatora koji hlade taj pasivni dio i stvarno su dosta hladnije i puno tise od Dualki. Dobio sam i MSI R9 280X twin frozr gaming. Super tiha i super hladna, hashrate bolji nego kod DualX.
@deklaracija Ne mogu sad porediti MSI i Vapor tri-x jer mi rade na razlicitim rigovima i kopaju razlicite algoritme pod razlicitim drajverima ali mogu ti reci da sam imao malih problemcica sa podesavanjem MSI kartica. Uglavnom i Vapor i MSI super rade, a MSI kartice su me iznenadile kao su tihe. Garanciju na sapphire sam dobio 2 godine, a za MSI 3.
Imam i gigabyte windforce r9 280x, a trebao bih dobiti i Sapphire Toxic![]()
Pustio sam sad na 10-tak minuta da ti provjerim posto mi ne kopaju scrypt. Uglavnom daje oko 700-710 KH/s ali na 14.6 drajverima. Mislim da bi na 13.11 drajverima moglo dati i malo vise. Koliko sam ja izguglao hynix memorija je na njoj. MSI mi kopa scrypt na cointellect-u, i redi testiranja sam je pustio na jedan nalog i daje 711 KH/s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari