nesic1
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.08.2008
- Poena
- 570
Sutra mi stizu 4 iz cacka. Cekam i ostale komponente pa da ih probam.
Kad nisam reagovao brze prekjuce bile MSI.![]()
po kojoj ceni bile te msi?
Sutra mi stizu 4 iz cacka. Cekam i ostale komponente pa da ih probam.
Kad nisam reagovao brze prekjuce bile MSI.![]()
po kojoj ceni bile te msi?
Ali, kako si digao novi bios ako nije uopste bacala sliku?
Probao sam i dok su u slotu, a i samo integrusu, same result![]()
Radi preko integruse.
kako fleshujem bios, skinem sa sajte i bacim na usb stick jel tako bese?
1. Srafcigerom kratko spojis 2 iglice koje su za paljenje racunara. Namestis u bios-u da se masina pali pri dolasku struje. Uglavnom kad jednom upalis, sve podesis, nema vise gasenja
2. Zrtvuj toliko svoj monitor sa glavne masine i instaliraj normalno win. Svejedno koji ces win7. Instaliraj drivere. Stavi da ti power management bude na high performance i iskljuci opciju da hard ide u sleep posle 20min...to stavis 0
Mozes nabaciti instalaciju win7 na usb. To odradis na glavnom kompu. Treba ti instalacija win7 i program Windows 7 USB/DVD Download tool
3. Teamviewer
Cujem sa stizu kod nas Asrock mining ploce, poput: http://www.asrock.com/mb/intel/h61 pro btc/
Zanimljivo...
Jel neko probao da kopa sa:
R9 270X Powercolor PCS+ 2GB DDR5
Koliko vidim OK je cena, mada sam slabo ikad nešto radio sa Powercolor-om, većina grafika su mi uvek bile Asus i MSI.
Pretpostavljam da bi Seasonic S12II 620W bio dovoljan za njih dve + neki underclock-ovani C2D i 2.5inch hdd.
Ja imam 6 komada i prezadovoljan sam! Bolje se hladi od modela devil 270x istog proizvodjaca.
Mana je zakljucana kontrola napona. Odlicno hladjenje.
Ja imam 6 komada i prezadovoljan sam! Bolje se hladi od modela devil 270x istog proizvodjaca.
Mana je zakljucana kontrola napona. Odlicno hladjenje.
Cujem sa stizu kod nas Asrock mining ploce, poput: http://www.asrock.com/mb/intel/h61 pro btc/
Jel su to ove PCS 270X 2GBD5-PPDHE ? da se i ja malo radujem. :smoke:
lepo je to ali kako posle da je prodas ili nosis na reklamaciju ako joj se desi nesto, kazes prvo je preprzite po tiganju![]()
Moja ASUS 280x TOP nece na 1070/1500 ispod 1.091V.
Za 990/1250 joj treba 1.075V. ASIC joj 61.3%
Ali bolja i takva nego da je nemam
Od nje je po tome samo gora jedna Dual-x sa 60.3% ASIC.
Jesam ih "ubo" :d
Iz kog programa nameštaš klokove?
Moja ASUS 280x TOP nece na 1070/1500 ispod 1.091V.
Za 990/1250 joj treba 1.075V. ASIC joj 61.3%
Ali bolja i takva nego da je nemam
Od nje je po tome samo gora jedna Dual-x sa 60.3% ASIC.
Jesam ih "ubo" :d
Trixx.
Aida64 je uredno ocitavala napone ali mi danas isteklo 30 dana trial.
Ima li kakva "narodna" verzija?
Garancija godinu i 3 meseca 7970 Sapphire, navodno nije puno kopala (mislim da mogu da verujem coveku). Kontao sam ispod 300e da je ok cena...samo da kartica crkne ranije ako joj se crkava![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari