nesic1
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.08.2008
- Poena
- 570
Sutra mi stizu 4 iz cacka. Cekam i ostale komponente pa da ih probam.
Kad nisam reagovao brze prekjuce bile MSI.
po kojoj ceni bile te msi?
Sutra mi stizu 4 iz cacka. Cekam i ostale komponente pa da ih probam.
Kad nisam reagovao brze prekjuce bile MSI.
po kojoj ceni bile te msi?
Ali, kako si digao novi bios ako nije uopste bacala sliku?
Probao sam i dok su u slotu, a i samo integrusu, same result
Radi preko integruse.
kako fleshujem bios, skinem sa sajte i bacim na usb stick jel tako bese?
1. Srafcigerom kratko spojis 2 iglice koje su za paljenje racunara. Namestis u bios-u da se masina pali pri dolasku struje. Uglavnom kad jednom upalis, sve podesis, nema vise gasenja
2. Zrtvuj toliko svoj monitor sa glavne masine i instaliraj normalno win. Svejedno koji ces win7. Instaliraj drivere. Stavi da ti power management bude na high performance i iskljuci opciju da hard ide u sleep posle 20min...to stavis 0
Mozes nabaciti instalaciju win7 na usb. To odradis na glavnom kompu. Treba ti instalacija win7 i program Windows 7 USB/DVD Download tool
3. Teamviewer
Cujem sa stizu kod nas Asrock mining ploce, poput: http://www.asrock.com/mb/intel/h61 pro btc/
Zanimljivo...
Jel neko probao da kopa sa:
R9 270X Powercolor PCS+ 2GB DDR5
Koliko vidim OK je cena, mada sam slabo ikad nešto radio sa Powercolor-om, većina grafika su mi uvek bile Asus i MSI.
Pretpostavljam da bi Seasonic S12II 620W bio dovoljan za njih dve + neki underclock-ovani C2D i 2.5inch hdd.
Ja imam 6 komada i prezadovoljan sam! Bolje se hladi od modela devil 270x istog proizvodjaca.
Mana je zakljucana kontrola napona. Odlicno hladjenje.
Ja imam 6 komada i prezadovoljan sam! Bolje se hladi od modela devil 270x istog proizvodjaca.
Mana je zakljucana kontrola napona. Odlicno hladjenje.
Cujem sa stizu kod nas Asrock mining ploce, poput: http://www.asrock.com/mb/intel/h61 pro btc/
Jel su to ove PCS 270X 2GBD5-PPDHE ? da se i ja malo radujem. :smoke:
lepo je to ali kako posle da je prodas ili nosis na reklamaciju ako joj se desi nesto, kazes prvo je preprzite po tiganju
Moja ASUS 280x TOP nece na 1070/1500 ispod 1.091V.
Za 990/1250 joj treba 1.075V. ASIC joj 61.3%
Ali bolja i takva nego da je nemam
Od nje je po tome samo gora jedna Dual-x sa 60.3% ASIC.
Jesam ih "ubo" :d
Iz kog programa nameštaš klokove?
Moja ASUS 280x TOP nece na 1070/1500 ispod 1.091V.
Za 990/1250 joj treba 1.075V. ASIC joj 61.3%
Ali bolja i takva nego da je nemam
Od nje je po tome samo gora jedna Dual-x sa 60.3% ASIC.
Jesam ih "ubo" :d
Trixx.
Aida64 je uredno ocitavala napone ali mi danas isteklo 30 dana trial.
Ima li kakva "narodna" verzija?
Garancija godinu i 3 meseca 7970 Sapphire, navodno nije puno kopala (mislim da mogu da verujem coveku). Kontao sam ispod 300e da je ok cena...samo da kartica crkne ranije ako joj se crkava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari